mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 22.06.2020 10:46:10

KARMA je K****! Tole so ŠOKANTNI POSNETKI, kako NEODGOVORNO in NEUMNO so Đoković in kolegi širili KORONAVIRUS! (VIDEO)

profimedia.si
Presegli so vse meje dobrega okusa.

Čeprav se je koronavirus v času Đokovićevega Adria Toura, ki je do zdaj potekal v Beogradu in Zadru, spet razširil po Srbiji in Balkanu, so se Novak Đoković in ostali na priporočila vlad in zdravstvenih organizacij – podelali. Posnetki, ki so zakrožili po spletu, potem ko so se okužili vsaj štirje člani Đokovićeve karavane, to zelo jasno kažejo.

Nekateri brez majic, vsi pa brez upoštevanja varnostnih ukrepov, so v enem od beograjskih nočnih lokalov pred dnevi prešerno plesali na pesem “A little party never killed nobody”, kot da bi se norčevali iz vseh tistih, ki se jim tovrstno početje zdi norost. Pri čemer jim je družbo delal okuženi nekdanji košarkar Olimpije Nikola Janković, ki se je menda okužil na beograjskem nogometnem derbiju med Partizanom in Crveno zvezdno. 

No, če se bodo uresničili črni scenariji in bo koronavirus predvsem po zaslugi nespametnega početja tenisačev opustošil Dalmacijo, potem bo refren znane pesmi grozljivo postavljen na laž. Samo upajo lahko neodgovorni zvezdniki, ki so se v naslednjih dneh brez zavor objemali s svojimi oboževalci, med njimi mnogimi otroki, da ne bo najhujših posledic. To bi si namreč lahko očitali do konca življenja.

Članki iz rubrike