Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
0 25.05.2020 16:42:14

POSTELJNO PRIZNANJE: "Vsak teden spim z navijačico!" Grdi deček spet udaril!

Ni veliko zvezdnikov, ki so brez dlake na jeziku. Včasih sicer povedo malce preveč, saj so potem deležni ostrih kritik ...

Avstralski teniški zvezdnik Nick Kyrgios je znan po svojih provokativnih izjavah. Na glas je povedal, kaj si misli o prvem igralcu sveta Novaku Đokoviću, celo na igrišču je Stanu Wawrinki zabrusil nekaj pikantnih o njegovem dekletu.

kyrgios

Zdaj pa je priznal, da ... Ob dolgočasni osamitvi med epidemijo je Nick igral priljubljeno računalniško igrico Fortnite in vmes klepetal z navijači. Pred kratkim se je Avstralec razšel z Ano Kalinskajo (na naslovni fotografiji), rusko tenisačico, ki mu je po razhodu na družbenem omrežju namenila kar nekaj krepkih: "Ti nisi noben grdi dečko, ampak si preprosto slab človek." Ana je sicer pozneje zanikala, da je bilo to namenjeno Nicku, toda ... Kyrgios je navijačem povedal, zakaj sta se razšla: "Zakaj? Preprosto nisva bila za skupaj. Ostalo nama je kar nekaj lepih spominov." Eno od vprašanj navijača je bilo tudi, če je že kdaj spal s kakšno navijačico. Nick je brez zadržkov odgovoril: "Da. Čisto zares: če nisem v zvezi, se to zgodi vsak teden." Nick je tudi priznal, da ni imun na žensk čare navijačic na tribunah: "Ko na tribuni vidim kakšno res vročo navijačico, popolnoma izgubim zbranost."

Značke: seks, navijačica

Članki iz rubrike