mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 25.05.2020 16:06:17

VELIKO SE JE NABRALO! Woods, Mickelson, Brady in Manning zbrali 20 milijonov dolarjev

Reuters
Golfsko igrišče v Hobe Soundu na Floridi je bilo v noči na ponedeljek prizorišče odmevnega športno-humanitarnega dogodka. Na njem sta nastopila velikana golfa Tiger Woods in Phil Mickelson ter velikana ameriškega nogometa Tom Brady in Peyton Manning; v dobrodelne namene so zbrali več kot 20 milijonov ameriških dolarjev.

Na imenitnem dogodku z naslovom "Dvoboj: Prvaki za dobrodelnost" - podoben humanitarni turnir so lani priredili tudi v Las Vegasu - sta se Woods in Manning pomerila z Mickelsonom in Bradyjem.


Izid dvoboja v režiji dveh najbolj vznemirljivih golfistov na svetu - Woods je doslej osvojil 15, Mickelson pa pet turnirjev serije major - ter dveh legendarnih podajalcev ameriškega nogometa - Brady je še vedno aktiven in je letos iz New England Patriots po šestih zmagoslavjih na Super Bowlu prestopil v ekipo Tampa Bay Buccaneers, medtem ko se je dvakratni zmagovalec Super Bowla Manning upokojil leta 2015 - ni bil v ospredju, pač pa dobrodelnost in zbiranje sredstev za pomoč različnim organizacijam, ki se bojujejo proti novemu koronavirusa.

Od marca prekinjena sezona v golfu naj bi se nadaljevala 11. junija, ko je načrtovan turnir PGA v Fort Worthu v ameriški zvezni državi Teksas.

Članki iz rubrike