Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 29.10.2019 11:50:43

Še drugič zapored! Japonska zvezdnica zaradi poškodbe predčasno končala sezono

Profimedia
Japonska teniška zvezdnica Naomi Osaka, zmagovalka odprtega prvenstva Avstralije, je zaradi poškodbe desne rame predčasno končala sezono. Osaka je ta čas v kitajskem Shenzhenu nastopala na finalu ženske teniške sezone najboljše osmerice sveta in dobila uvodni dvoboj proti Čehinji Petri Kvitovi, nadaljnje nastope pa odpovedala.

Mesto številke 3 bo po odpovedi tako v žrebu pripadlo Nizozemki Kiki Bertens, ki se bo pomerila s številko 1 Avstralko Ashleigh Barty.

"Zelo sem razočarana, da sem morala odpovedati nadaljnje nastope na finalu sezone. Gre za največji dogodek leta in tu v Shenzhenu zelo uživam. Žal je prišlo do poškodbe. Res si nisem želela sezone končati na takšen način, a nimam druge izbire," je 22-letna Osaka sporočila organizatorjem in dodala: "Veselim se, da se bom posvetila okrevanju, in upam, da bom v Shenzhenu spet zaigrala naslednje leto."



Njena odpoved nadaljnjih nastopov je veliko presenečenje, še sploh po nedeljski izjemni zmagi nad Kvitovo v uvodnem krogu finala sezone.

To je še drugo leto po vrsti, da se Osaka spopada s fizičnimi težavami na finalu sezone. Lani ob prvencu na velikem finalu je prav tako predčasno končala turnir; takrat si je poškodovala levo nogo.

Značke: tenis, wta

Članki iz rubrike