Josip Broz Tito Svet24.si

Zgodbe zdravnikov o Titovih poslednjih dneh in ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 12. novembra

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: po divjanju končno ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

tu
tu
8 28.10.2019 16:57:50

NE BOSTE VERJELI, kaj je bil vzrok za 'DOMOBRANSKO' zastavo na teniškem dvoboju. POJASNILO ORGANIZATORJEV!

vszi
Neprava slovenska zastava na dvoboju četrtfinala teniškega turnirja med Aljažem Bedenetom in Francozom Gaelom Monfilsom je v Sloveniji dvignila veliko prahu.

Kolegi iz športnega dnevnika EkipaSN so zahtevali pojasnilo organizatorjev turnirja in ga danes tudi dobili. Opravičilo in pojasnilo je zahtevala tudi Teniška zveza Slovenije.

Organizatorji so poslali opravičilo Aljažu, ker je bila na velikem semaforju neprava slovenska zastava. Aljažu so se opravičili in poleg tega poslali opravičilo in pojasnilo njihovega partnerja, ki je skrbel za veliki zaslon na turnirju. Podjetje Emotion iz Gradca, ki skrbi za tehnično podporo in del organizacije pri celi vrsti velikih športnih dogodkov, se je Aljažu najprej opravičilo, potema pa so zapisali oziroma pojasnili, da je prišlo do napake pri slovenski zastavi zaradi 'napačnega linka', ki so ga uporabili pri info grafiki. Hmmm...

Opravičilo organizatorjev turnija ATP na Dunaju objavljamo v celoti in v originalu kot je bilo poslano!

Ladies and Gentlemen,
please find attached the apologies to Aljaz Bedene for using the wrong Slovenian flag.

Dear Aljaz,

First of all we have to deeply apologize for what has happened. Of course we take full responsibility for this action. Nevertheless please see enclosed an e-mail from our partner who is in charge of the LED.
Please accept our sincere apologies for the inconvenience you may have experienced for the wrong flag in the scoreboard during the match of the quarterfinals Bedene vs. Monfils.
It was a wrong database link that put this wrong flag on the scoreboard, we have taken all the necessary actions so that this unpleasant fact does not happen again.
We hope this didn’t interfere with your performance too much and we even more hope that you will keep our event in your mind positively. You have played successfully here in the past and we hope this story will continue.
All the best and hope to see you soon!
Kind regards,
Erste Bank Open | Media

Članki iz rubrike