ženska jagode Dobra karma

Psihološki test: kakšno je vaše seksualno ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

tu
tu
8 28.10.2019 16:57:50

NE BOSTE VERJELI, kaj je bil vzrok za 'DOMOBRANSKO' zastavo na teniškem dvoboju. POJASNILO ORGANIZATORJEV!

vszi
Neprava slovenska zastava na dvoboju četrtfinala teniškega turnirja med Aljažem Bedenetom in Francozom Gaelom Monfilsom je v Sloveniji dvignila veliko prahu.

Kolegi iz športnega dnevnika EkipaSN so zahtevali pojasnilo organizatorjev turnirja in ga danes tudi dobili. Opravičilo in pojasnilo je zahtevala tudi Teniška zveza Slovenije.

Organizatorji so poslali opravičilo Aljažu, ker je bila na velikem semaforju neprava slovenska zastava. Aljažu so se opravičili in poleg tega poslali opravičilo in pojasnilo njihovega partnerja, ki je skrbel za veliki zaslon na turnirju. Podjetje Emotion iz Gradca, ki skrbi za tehnično podporo in del organizacije pri celi vrsti velikih športnih dogodkov, se je Aljažu najprej opravičilo, potema pa so zapisali oziroma pojasnili, da je prišlo do napake pri slovenski zastavi zaradi 'napačnega linka', ki so ga uporabili pri info grafiki. Hmmm...

Opravičilo organizatorjev turnija ATP na Dunaju objavljamo v celoti in v originalu kot je bilo poslano!

Ladies and Gentlemen,
please find attached the apologies to Aljaz Bedene for using the wrong Slovenian flag.

Dear Aljaz,

First of all we have to deeply apologize for what has happened. Of course we take full responsibility for this action. Nevertheless please see enclosed an e-mail from our partner who is in charge of the LED.
Please accept our sincere apologies for the inconvenience you may have experienced for the wrong flag in the scoreboard during the match of the quarterfinals Bedene vs. Monfils.
It was a wrong database link that put this wrong flag on the scoreboard, we have taken all the necessary actions so that this unpleasant fact does not happen again.
We hope this didn’t interfere with your performance too much and we even more hope that you will keep our event in your mind positively. You have played successfully here in the past and we hope this story will continue.
All the best and hope to see you soon!
Kind regards,
Erste Bank Open | Media

Članki iz rubrike