zhen_yan_da_inline_01 Dobra karma

Nad zaplete pri COVID-19 s smiselnim treningom

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

ue
ue
0 28.10.2019 11:05:18

VROČ SEKS in KOKAIN! Olimpijskega PRVAKA bo video na PORNHUBU drago stal (video)

Profimedia
Razuzdano življenje – nepremišljeni posnetki te včasih ujamejo oziroma pridejo za tabo. To bo nekdanji gimnastičar drago plačal.

Zsolt Borkai, madžarski telovadec, je osvojil zlato kolajno na konju z ročaji na olimpijskih igrah 1988 v Seulu. Potem je bil sedem let tudi predsednik madžarskega olimpijskega komiteja (od 2010 do 2017), vrgel se je v politiko in kot velik prijatelj madžarskega predsednika Viktorja Orbana je kandidiral na listi stranke Fides. Toda ...

zsolt borkai
Reuters

Pred volitvami je prišel v javnost videoposnetek, kako Borkai spolno občuje z mlado žensko na luksuzni jahti nekje na hrvaški obali Jadranskega morja. 

Borkai, poročen in oče dveh otrok, je priznal, da je del posnetka pristen, del pa naj bi bil prirejen. Očitali so mu tudi uživanje kokaina, kar pa je zanikal.

Posnetek orgij 54-letnega Borkaija je pristal na najbolj znani porno spletni strani na svetu  Pornhub.

Toda posledice njegovega razuzdanega rajanja so ga ujele. Po škandalu je moral izstopiti iz stranke Fides, ki zagovarja družinske vrednote, toda ni odstopil kot župan mesta Győr. Kljub seks škandalu je namreč zmagal na županskih volitvah v tem madžarskem mestu. To pa še ni vse. Gimnastična zveza Madžarske ga je razrešila statusa delegata v mednarodni zvezi. Zelo verjetno sledi tudi to, da bodo Borkaija izključili iz članstva v olimpijskem komiteju Madžarske. Ádám Steinmetz, član zlate vaterpolske ekipe z OI 2004 v Atenah, ki je zdaj poslanec in politik vladnega Fidesa, pa je zahteval, da Borkaiju odvzamejo doživljenjsko pokojnino v višini 1000 evrov, ki jo dobiva kot športnik z zlato olimpijsko kolajno.


Značke: gimnastika, seks

Članki iz rubrike