denis-avdić-show, miha-deželak, matej Svet24.si

VIDEO: Avdiću razložil od kod prihajajo otroci

PLANETI Dobra karma

Po 500 letih na nebu spet usodna konjukcija med ...

Severina Svet24.si

Severina razkrila, da ve, kdo je objavil posnetek ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

magdalena Dobra karma

»Magdalena, kdo si ti? Kaj si ti?«

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

ue
ue
0 28.10.2019 11:05:18

VROČ SEKS in KOKAIN! Olimpijskega PRVAKA bo video na PORNHUBU drago stal (video)

Profimedia
Razuzdano življenje – nepremišljeni posnetki te včasih ujamejo oziroma pridejo za tabo. To bo nekdanji gimnastičar drago plačal.

Zsolt Borkai, madžarski telovadec, je osvojil zlato kolajno na konju z ročaji na olimpijskih igrah 1988 v Seulu. Potem je bil sedem let tudi predsednik madžarskega olimpijskega komiteja (od 2010 do 2017), vrgel se je v politiko in kot velik prijatelj madžarskega predsednika Viktorja Orbana je kandidiral na listi stranke Fides. Toda ...

zsolt borkai
Reuters

Pred volitvami je prišel v javnost videoposnetek, kako Borkai spolno občuje z mlado žensko na luksuzni jahti nekje na hrvaški obali Jadranskega morja. 

Borkai, poročen in oče dveh otrok, je priznal, da je del posnetka pristen, del pa naj bi bil prirejen. Očitali so mu tudi uživanje kokaina, kar pa je zanikal.

Posnetek orgij 54-letnega Borkaija je pristal na najbolj znani porno spletni strani na svetu  Pornhub.

Toda posledice njegovega razuzdanega rajanja so ga ujele. Po škandalu je moral izstopiti iz stranke Fides, ki zagovarja družinske vrednote, toda ni odstopil kot župan mesta Győr. Kljub seks škandalu je namreč zmagal na županskih volitvah v tem madžarskem mestu. To pa še ni vse. Gimnastična zveza Madžarske ga je razrešila statusa delegata v mednarodni zvezi. Zelo verjetno sledi tudi to, da bodo Borkaija izključili iz članstva v olimpijskem komiteju Madžarske. Ádám Steinmetz, član zlate vaterpolske ekipe z OI 2004 v Atenah, ki je zdaj poslanec in politik vladnega Fidesa, pa je zahteval, da Borkaiju odvzamejo doživljenjsko pokojnino v višini 1000 evrov, ki jo dobiva kot športnik z zlato olimpijsko kolajno.


Značke: gimnastika, seks

Članki iz rubrike