Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
3 13.07.2019 08:49:30

Kaja Juvan skoraj premagala veliko Sereno, zdaj pa ŠOKIRALA: Dobivam GROZILNA sporočila ...

Profimedia
Človeška zloba ne pozna meja.

Slovenska teniška senzacija Kaja Juvan, ki je na letošnjem Wimbledonu opozorila nase s tem, ko je skorajda premagala legendarno Sereno Williams v drugem krogu najbolj znamenitega teniškega turnirja na svetu, je v intervjuju za Sportal spregovorila o marsikateri temi. 


Med drugim je simpatična najstnica z nasmeškom na obrazu razkrila, kaj ji je dejala Serena Williams takoj po koncu dvoboja ob stisku rok na mreži. "Čestitala mi je za dober dvoboj, jaz sem ji čestitala za dobro igro. Potem je bilo prisotnih še par besed, ki se jih ne spomnim najbolj, ker je bilo že konec tekme, a zelo pozitivne stvari," je simpatično odgovorila šele 18-letna teniška igralka. 

Nato pa razkrila, da tudi ona ni imuna na grozilna sporočila, ki ji jih pošiljajo številni uporabniki družabnih omrežij. "Mislim, da je pomembneje, kot da me zaščitijo, da se moram znati spopasti s takšnimi stvarmi. Negativni komentarji bodo vedno prišli. Veliko mi pomaga tudi psihologinja. Največja težava zame so ljudje, ki izgubijo na stavah. To ni težava samo zame, ampak za ves tenis. Ljudje pišejo sporočila, ki so zelo negativna, nesramna, nekatera celo grozilna. Razumem, da so izgubili denar, ampak ta oseba piše meni kot najstnici … Zdi se, kot da je to igra, a ni. Četudi so to samo sporočila, so te besede še vedno resnične. S tem se spoznavam in se učim, kako vse skupaj čim bolj ignorirati ali sprejeti. Po navadi odstranim vsa takšna sporočila in jih tudi pošiljam na WTA oziroma organizaciji, ki poskuša razkriti te ljudi. Tega ne delajo samo meni, ampak vsem igralcem," je šokirala Juvanova.

Članki iz rubrike