Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 21.06.2019 20:27:45

Kyrgios zaradi nešportnega vedenja ob 20.000 dolarjev

Profimedia
Poredni deček tenisa, Avstralec Nick Kyrgios, bo moral zaradi svojega vihravega značaja in nešportnega vedenja znova odpreti denarnico. Nadzornik ATP na turnirju v Londonu ga je zaradi dveh incidentov kaznoval s plačilom 20.000 dolarjev.

Štiriindvajsetletni Kyrgios, ki je bil prejšnji mesec diskvalificiran s turnirja v Rimu, ker je v navalu jeze zgrabil stol in ga zalučal po igrišču, si je prvi izpad privoščil v prvem krogu. Po neki sodniški odločitvi je najprej grozil, da bo zapustil igrišče, nato se je delal norca iz linijskega sodnika, pred zmago proti Špancu Robertu Carballesu Baeni pa je izgubljal čas in si čez ograjo ogledoval dvoboj na sosednjem igrišču.


V četrtek se je Kyrgios srečal z mladim Kanadčanom Felixom Auger-Aliassimom in izgubil s 5:7 v tretjem nizu. Ko mu je tekmec odvzel odločilni servis za zmago, je Avstralec zalučal lopar preko tribun z gledalci.

Kygrios se ni umiril niti na novinarski konferenci, kjer je sodnike obtožil, da imajo dvojna merila in da za svoje napake ne odgovarjajo oziroma niso kaznovani.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike