jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

tu
tu
0 06.03.2019 09:58:45

Slovenec v NAJBOLJ NOREM dvoboju sezone bruhal ogenj: Ti si JE*ENI IMBECIL, obnašaš se kot ... (video)

tenis-slovenija.si
Blaž Rola se je na challengerju v Zhuhaiju uvrstil v osmino finala, potem ko je v zelo kontroverznem dvoboju premagal svojega novega »prijatelja« Baptista Crepatteja.

Dvoboj je bil zelo tesen, na koncu pa ga je po seriji kontroverznosti dobil Ptujčan s 7:5, 6:7, 7:5, potem ko je zapravil kar 18 priložnosti za brejk.

Se je pa precej več dogajalo ob obračunu, med točkami. Francoza, sicer 424. igralca sveta je na turnirju serije challenger na Kitajskem razjezila domača sodnica, ko je dosodila točko Blažu za 15:40 pri 5:5. Ptujčan je zadel črto, Francoz pa žoge ni udaril.

Crepatte se ni mogel pomiriti, več minut je gnjavil sodnico, da si zasluži ponovitev točke, da je bil na žogi in podobno. Nato pa je še v naslednji igri pri vodstvu Ptujčana s 6:5 in serviranju za zmago pri 15:0 korakal za osnovno linijo, namesto da bi se prilagodil na ritem serverja.

Sodnica ga ob tem ni opozorila, kar je bila njena velika napaka, Rola pa je serviral as, ko tekmeca ni bilo tam, sodnica pa je točko za 30:0 priznala. Znova je Francoz začel gonjo proti sodnici, tako da je moral priti na igrišče nadzornik, ki je nato razveljavil točko, češ da Crepatte ni bil pripravljen.

Posledično je Rola moral znova servirati v drugi točki, nekaj minut pozneje pa je dvoboj zaključil v svojo korist. Kontroverznost pa se je še nadaljevala, saj sta si tekmeca izmenjala nekaj krepkih.

Francoz je Roli dejal, da je »nihče«, Rola pa je nadzorniku dejal, da »tale ne bi smel igrati tenisa, saj niti govoriti ne zna«, pred tem pa ga je označil za »je*eni imbecil, dve uri se obnašaš kot idiot«. Francoz mu je le še odvrnil: »Saj je samo tenis, kaj bi pravzaprav rad?« Zanimivo in zagotovo bo zgodba imela epilog tudi pri disciplinski komisiji ATP.

Video sicer ni na voljo zgolj z vrhunci tekme, se pa vse skupaj začne pri 2 urah in 31 minutah. Do konca pa lahko potem v 20 minutah vidite vse mogoče z dvoboja drugega kroga challengerja v Zhuhaiju. Tudi, kar se je dogajalo po stisku rok od 2:49.30 naprej. 

Do posnetka, če vam ga ne odpre, pa dostopate na tej povezavi.

Članki iz rubrike