32_7pot v 160gajsek darja Odkrito.si

Peklenske muke Darje Gajšek

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 21. marca

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Kaj vse nas čaka v tem astrološkem obdobju?

klobase, hrenovke Svet24.si

Nihče ne ve, kaj je v hrenovkah ali klobasah

Jelena Karleuša, Divna Karleuša Svet24.si

Karleuša se je več ur oklepala maminega trupla

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

deniz 2 Njena.si

Tako se je zvezdnik Istanbulske neveste odzval na ...

tu
tu
0 06.03.2019 09:58:45

Slovenec v NAJBOLJ NOREM dvoboju sezone bruhal ogenj: Ti si JE*ENI IMBECIL, obnašaš se kot ... (video)

tenis-slovenija.si
Blaž Rola se je na challengerju v Zhuhaiju uvrstil v osmino finala, potem ko je v zelo kontroverznem dvoboju premagal svojega novega »prijatelja« Baptista Crepatteja.

Dvoboj je bil zelo tesen, na koncu pa ga je po seriji kontroverznosti dobil Ptujčan s 7:5, 6:7, 7:5, potem ko je zapravil kar 18 priložnosti za brejk.

Se je pa precej več dogajalo ob obračunu, med točkami. Francoza, sicer 424. igralca sveta je na turnirju serije challenger na Kitajskem razjezila domača sodnica, ko je dosodila točko Blažu za 15:40 pri 5:5. Ptujčan je zadel črto, Francoz pa žoge ni udaril.

Crepatte se ni mogel pomiriti, več minut je gnjavil sodnico, da si zasluži ponovitev točke, da je bil na žogi in podobno. Nato pa je še v naslednji igri pri vodstvu Ptujčana s 6:5 in serviranju za zmago pri 15:0 korakal za osnovno linijo, namesto da bi se prilagodil na ritem serverja.

Sodnica ga ob tem ni opozorila, kar je bila njena velika napaka, Rola pa je serviral as, ko tekmeca ni bilo tam, sodnica pa je točko za 30:0 priznala. Znova je Francoz začel gonjo proti sodnici, tako da je moral priti na igrišče nadzornik, ki je nato razveljavil točko, češ da Crepatte ni bil pripravljen.

Posledično je Rola moral znova servirati v drugi točki, nekaj minut pozneje pa je dvoboj zaključil v svojo korist. Kontroverznost pa se je še nadaljevala, saj sta si tekmeca izmenjala nekaj krepkih.

Francoz je Roli dejal, da je »nihče«, Rola pa je nadzorniku dejal, da »tale ne bi smel igrati tenisa, saj niti govoriti ne zna«, pred tem pa ga je označil za »je*eni imbecil, dve uri se obnašaš kot idiot«. Francoz mu je le še odvrnil: »Saj je samo tenis, kaj bi pravzaprav rad?« Zanimivo in zagotovo bo zgodba imela epilog tudi pri disciplinski komisiji ATP.

Video sicer ni na voljo zgolj z vrhunci tekme, se pa vse skupaj začne pri 2 urah in 31 minutah. Do konca pa lahko potem v 20 minutah vidite vse mogoče z dvoboja drugega kroga challengerja v Zhuhaiju. Tudi, kar se je dogajalo po stisku rok od 2:49.30 naprej. 

Do posnetka, če vam ga ne odpre, pa dostopate na tej povezavi.

Članki iz rubrike