Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
02.08.2017 15:56:05
Deli članek:

PRODAL Z DOBIČKOM! Murray dobro zaslužil z luksuznim stanovanjem v Miamiju (foto)

Andy Murray ogromno denarja zasluži s tenisom - tako z nagradami iz turnirjev kot tudi s trženjem svoje podobe. Na najnovejši Forbsovi lestvici najpremožnejših športnikov (za leto 2017) je s približno 24 milijoni evrov uvrščen na 40. mesto.

Škotski teniški igralec na letošnjem turnirju v Wimbledonu ni uspel pobrati glavno denarno nagrado, zaradi poškodbe se je od tekmovanja poslovil že v četrtfinalu, je pa nedavno vendarle dobro zaslužil.

Z dobičkom je namreč prodal svoje luksuzno stanovanje v Miamiju, ki ga je pred devetimi leti kupil za nekaj več kot 1,300.000 evrov, zdaj pa je zanj iztržil okrogla 2 milijona.

Fotografije stanovanja razkrivajo, da je lahko 30-letni Murray v času bivanja na Floridi nadvse užival v vsem, kar mu je luksuzno domovanje ponujalo. Tudi v igranju biljarda ali ob vrhunskem pogledu na širno morje.

Na slabše bržčas ne bo šel, zato gre verjeti, da si bo kmalu kupil še bolj prestižno ali še bolj luksuzno stanovanje, morda kar vilo na znamenitem jugu Floride, v zalivu Biscayne.

Galerija