Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
08.07.2016 16:07:12
Deli članek:

Finale Wimbledona si lahko ogledate za brutalno ceno

V nedeljo bo na sporedu veliki finale 130. izdaje Wimbledona. Za zdaj še ni jasno, kdo bo igral v finalu, je pa "The Times" izbrskal podatek, po kakšni ceni se gibljejo vstopnice za osrednje igrišče na črnem trgu.

Če vas številka ne bo presenetila, potem imate le dve možnosti. Prvič, da vam šport ni blizu, ali pa imate denarja toliko, da vam vsota ne bi predstavljala prevelikega zalogaja, če bi si želeli ogledati finalni obračun na najlepšem in najbolj priznanem teniškem objektu na planetu.

Reuters

"The Times" je šel v lov za cenami vstopnic in se ustavil pri zares neverjetni številki. Nekateri so za dragoceni kos papirja pripravljeni odšteti kar 21.750 funtov, kar znaša približno 25.000 evrov. No, ne da so pripravljeni, pri časopisu so celo izvedeli, da je bila cena zares plačana.

Če to vse skupaj drži gre za zares velikega navijača. Najverjetneje gre za nekoga, ki si želi za vsako ceno videti ali novo, osmo zmago Rogerja Federerja, ali pa drugi wimbledonski naslov za Andyja Murrayja, čeprav si še nihče ni zagotovil mesta v nedeljskem finalu.

Reuters