Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
08.07.2014 08:11:00
Deli članek:

Vroče, tako in drugače

Grega Wernig

Slovenski Monte Carlo bo ta teden v znamenju tenisa. Tu bo največji teniški turnir pri nas, prvi favorit pa je Blaž Kavčič.

Direktor turnirja Denis Topčič, tudi regionalni direktor Zavarovalnice Tilia, je pohvalil medije, ki so prepoznali dobro delo in organizacijo na portoroškem turnirju, ter dodal, da je poslovni načrt Zavarovalnice Tilia z največjim teniškim dogodkom v Sloveniji vreden zaupanja. Prav tako je s pohvalnimi besedami o turnirju govoril župan Pirana, Peter Bossman: »To je edinstven dogodek na Obali in največji turnir v Sloveniji. Vabljeni v čim večjem številu, da obiščete tako Portorož kot Piran. Organizatorju Teniški zvezi Slovenije zaupam in obljubim, da bomo sodelovali tudi prihodnje leto.«

Zanimiv je tudi vzporedni program. Sredin večer je namenjen zabavi za igralce, četrtkov večer pa je dobrodelen. Na večeru pokra v Casinoju Portorož bodo igralci, znani Slovenci in prijatelji tenisa zbirali sredstva za dijaka piranske gimnazije, ki se je poškodoval ob skoku v vodo. Tu je še Petrolova nagradna igra, v kateri bodo obiskovalci vsak dan lahko ciljali mrežo na veliki napihljivi žogi, ki se ob ritmu morja ziba blizu morske obale. Poskrbljeno bo tudi za nogometne navijače, saj bodo lahko vse tekme svetovnega prvenstva spremljali v Union beach baru.