Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 06.04.2018 17:19:09

Mrakova in Macarolova v regato za kolajne z devetega mesta

alesfevzer.com
Jadralci in jadralke na pokalu prinese Sofije na Mallorci so odjadrali zadnja plova pred sobotno regato za kolajne. Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta v ženskem olimpijskem razredu 470 danes bili 22. in 15. ter sta skupno deveti.

"Današnji dve regati sta bili zagotovo najslabši v celotnem tednu, tako da z današnjim prikazanim jadranjem nikakor ne moreva biti zadovoljni. Resda so bili težki pogoji, ampak to ni bilo krivo za oba slaba starta, potem sva se vozili po sredini regatnega polja, se nekako prebijali v ospredje, a nama ni uspelo," je dejala Markova.


Macarolova jo je dopolnila: "Na žalost današnjega dneva nisva najbolje izkoristili, skupno sva na devetem mestu. Jutrišnjo regato za medalje bova izkoristili predvsem za trening, ker se s točkami ne moreva več boriti za prva tri mesta. To celo regato sva vzeli bolj kot trening, predvsem da testirava novo jadrnico in novo opremo. Doslej nisva bili prepričani glede vseh nastavitev in mislim, da sva ključni problem prav midve, saj se morava še privaditi na jadrnico in na opremo, da dava vse od sebe. Mislim, da bova potem s to novo opremo tudi boljše jadrali."

Do spremembe je prišlo tudi med prvimi tremi - vodstvo sta prevzeli Japonki Ai Kondo Yoshida in Miho Hoshioka (40 točk), drugi ostajata Britanki Hannah Mills in Eilidh Mcintyre (44 točk), tretji sta zdaj Francozinji Camille Lecointre in Aloise Retornaz (54 točk).

Značke: jadranje, sta

Članki iz rubrike