ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bu
bu
0 06.04.2018 13:57:04

Razsežnosti divjanja McGregorja: Nepredstavljive in šokantne posledice razgrajanja v garaži

Profimedia
Divjanje Conorja McGregorja bo imelo precejšnje posledice.

Conor McGregor je poskrbel za enega najbolj bizarnih izpadov do zdaj. Po koncu tiskovne konference pred sobotnim UFC spektaklom v New Yorku, je v garaži napadel avtobus, v katerem so bili številni borci, ki bodo sodelovali na dogodku UFC 223.

Njegova tarča naj bi bil Khabib Nurmagomedov, ki se bo v soboto boril ravno za pas, ki ga je UFC zaradi neaktivnosti odvzela McGregorju, a je Rus ostal nepoškodovan. Da bi bilo vse skupaj še toliko bolj bizarno, so jo skupili trije drugi borci, zaradi tega napada pa so odpovedani kar trije sobotni dvoboji. 

V napadu jo je najbolj skupil borec Michael Chiesa, ki so mu morali številne ureznine oskrbeti v bolnišnici, na sobotnem dvoboju ga ne bo. S seznama nastopajičih so po napadu odstranili tudi borca Rayja Borga, natančnejši razlogi za njegovo odsotnost niso znani.

Zaradi incidenta pa je vodstvo UFC-ja s seznama nastopajočih odstranilo še Artema Lobova, ki naj bi bil eden tistih, ki so incident zakuhali. Zaradi napada so skupno odpovedani trije dvoboji, to pa še ni vse.

Kot je dejal predsednik UFC-ja, s Conorjem McGregorjem zaradi tega napada ne misli več sodelovati, kar bržkone pomeni konec njegove kariere v tem športu. Poleg tega se bo moral soočiti najprej z obtožbami, saj so ga tamkajšnje oblasti obtožile po več obtožnicah, med drugim za napad.

Značke: mcgregor, ufc

Članki iz rubrike