miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

STA
STA
0 13.10.2017 15:04:23

Kranj prva postaja plavalcev za Koebenhavn

www.alesfevzer.com
Kranjski bazen bo v soboto gostil uvodni miting zimskega dela sezone 2017/18, ki bo tudi prvi pokazatelj, kdo so kandidati za reprezentanco za decembrsko evropsko prvenstvo v 25-metrskih bazenih na Danskem. Bržkone pa bo miting dal odgovore na nekatera vprašanja, ki so se v slovenskem plavanju pojavila v zadnjem obdobju.

Najmočnejša predstavnica kluba organizatorja, kranjske Zvezde, ostaja Tjaša Vozel. Slednja naj bi po lanski mirnejši sezoni vnovič zagrabila za delo 100-odstotno in že v soboto bo slovenska rekorderka lahko dokazala, da je na poti vrnitve v elito.

Zanimivo bo videti tudi, kako se je z novo trenerko znašla trenutno najboljša slovenska plavalka Anja Klinar. V radovljiškem klubu so po 24 letih sodelovanja namreč prekinili sodelovanje z Miho Potočnikom, trenerjem z največjimi uspehi v slovenskem plavanju. Prav za najboljšega v Radovljici namreč ni sredstev za plačo, plavalka pa je bila zato prisiljena v sodelovanje z Urško Potočnik.

Prve načrte pa bodo nedvomno razkrili tudi najboljši Ravenčani Tjaša Oder, Martin Bau in Janja Šegel ter vrsta mladincev, ki bo nastopila na Gorenjskem. Sobotni del se bo začel ob 10. uri, popoldanski pa predvidoma ob 16.30.

Značke: plavanje, sta

Članki iz rubrike