Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
18.09.2015 15:44:28
Deli članek:

Ibrahimović za vrnitev v Malmö rezerviral glavni trg

Reuters

Zlatan Ibrahimović bo v ligi prvakov letos gostoval tudi na Švedskem, kjer ob svojem obisku kar sam pripravlja pravi spektakel.

Zlatan Ibrahimović, zvezdnik francoskega nogometnega velikana Paris Saint Germaina, je razkril, da je v Malmöju rezerviral glavni trg, kjer si bodo navijači lahko ogledali tekmo lige prvakov med zdajšnjim in prvim klubom švedskega napadalca. Tekma bo 25. novembra.

"Že pred časom sem rekel, da bo govora o tekmi po celem Malmöju. Zdaj sem to zagotovil, celo mesto bo lahko gledalo tekmo. Rezerviral sem glavni trg, kjer bo 25. novembra prenos tekme v živo. Vsi ste dobrodošli! Čakajo vas presenečenja," je na družbenem omrežju Facebook zapisal Ibrahimović.

Švedski zvezdnik je v torek prvič po 14 letih zaigral proti klubu, kjer je začel svojo profesionalno pot. Parižani so Malmö z 2:0 premagali na Parku princev, Ibrahimović pa je po obračunu dejal, da so se mu uresničile sanje, ko je igral na tej ravni proti nekdanjemu klubu. In očitno že komaj čaka na povratno tekmo na Švedskem.