Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
06.08.2024 10:20:15
Deli članek:

Slovenska olimpijka na zlati zabavi Novaka Đokovića! Kako? Bilo je noro. Vsi so ...

Profimedia

Na zabavi Novaka Đokovića je bila tudi slovenska olimpijka.

Potem ko so moški golfisti medalje prejeli v nedeljo, bodo olimpijski turnir v golfu v sredo pričele še ženske. Med njimi dve Slovenki, 20-letna Pia Babnik, ki bo drugič zaporedoma igrala na igrah, ter sedem let starejša Ana Belac, ki se bo prvič predstavila med 60 izbranimi golfistkami s celega sveta. Obe sta si že ogledali nekaj olimpijskega dogajanja.

Slovenski igralki sta v Pariz prišli v nedeljo. Ana Belac je takoj stopila pred slovenske novinarje in med drugim povedala, da se zelo veseli olimpijske premiere. "Moj cilj so vedno najvišja mesta, a hkrati se zavedam, da moram najprej prikazati svojo najboljšo igro," je dejala Belac.

Enkratno vzdušje in nepozabna zabava
Pia Babnik je šla v nedeljo takoj na ogled prizorišča. Najprej si je v družbi trenerja in očeta Aleša ter nosača palic brata Jake ogledala zaključek moškega turnirja, nato pa odigrala še dvanajst lukenj za trening.

"Vzdušje je bilo enkratno. Toliko gledalcev na tribunah in ob igrišču še nisem videla nikoli v živo. Bojda so vstopnice za ženski turnir že razprodane, tako da bo vsak dan na igrišču okoli 30.000 gledalcev," je povedala Pia Babnik, ki ne skriva ambicij po najvišjih mestih.

Že prvi dan v olimpijski vasi je okusila zmagovalno vzdušje. Ustavila se je pred poslopjem, v katerem bivajo srbski športniki, in prisostvovala zabavi ob zlati medalji Novaka Đokovića. "Bilo je noro. Vsi so se veselili in plesali. Tudi jaz mu zelo privoščim ta naslov," je razkrila mlada Ljubljančanka.

alesfevzer.com