© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
23.07.2024 14:35:06
Deli članek:

Vrhunsko: Način, na katerega se je Garnbretova poklonila zmagi Pogačarja na Touru, osupne! (foto)

Janja Garnbret se je v svojem slogu poklonila veliki zmagi Tadeja Pogačarja na letošnji Dirki po Franciji.

Že dolgo časa nismo bili priča takšni prevladi, kot jo je na letošnji Dirki po Franciji uprizoril slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar. Slovenec je najbližjega zasledovalca na koncu premagal za več kot šest minut, če so se iz tabora največjega tekmeca pritoževali, da si s takšnim napadalnim načinom vožnje ne dela nobene usluge, pa čestitke in hvale na račun Slovenca kar dežujejo.

Oglasila se je tudi rojakinja in ena največjih favoritinj za zlato odličje na prihajajočih olimpijskih igrah. Športna plezalka Janja Garnbret se za zdaj še pripravlja na največji cilj v sezoni, v Pariz pa bo pripotovala z manjšo zamudo. 

Po Pogačarjevi zmagi se je oglasila s stene, v svojem slogu pa se je poklonila izjemni predstavi rojaka v Franciji. "Slovenija se počuti zelo rumeno v teh dneh. Lepo ti pristaja, Tadej Pogačar. Čestitke za še eno zmago na Dirki po Franciji, meni pa si dal še dodatno motivacijo za prihajajoč izziv. Še naprej prestavljaj meje," je zapisala Garnbretova in se podala na steno, na kateri sta bila iz oprimkov sestavljena rumeno kolo in pokal za zmagovalca Toura.