asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

STA
STA
0 17.05.2024 15:01:40

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči aretirala tega vrhunskega igralca! (video)

Printscreen Youtube
Policija je prvega igralca sveta v golfu Scottiea Schefflerja aretirala in vklenila v petek zjutraj po lokalnem času, ko je domnevno poskušal obiti policijsko kontrolo na poti do igrišča Valhalla v Louisvillu, kjer naj bi igral v drugem krogu prvenstva PGA.

Scheffler naj bi zavrnil zahtevo varuha reda, da se ustavi. Policist je urejal promet okoli golf kluba po prometni nesreči, ki se je zgodila pred igralčevim prihodom in je povzročila velik prometni zastoj, je objavila francoska tiskovna agencija AFP.

V videoposnetku, ki ga je na objavil poročevalec ESPN Jeff Darlington, je Schefflerja videti vklenjenega, nato so ga posedli v zadnji del policijskega avtomobila. Slišati je policista, kako kriči na ljudi, naj se umaknejo, in policista, ki pravi, "zdaj gre v zapor in glede tega ne morete storiti ničesar."



Začetek drugega kroga drugega letošnjega majorja v golfu, 106. prvenstva PGA, so prestavili za 80 minut "zaradi nesreče, ki se je zgodila v bližini proge in v kateri je pešca do smrti povozil avtobus", so sporočili iz PGA in se pri tem sklicevali na policijo.

V četrtkovem prvem krogu je Scheffler s štirimi udarci pod parom zasedel 12. mesto, pet udarcev za vodilnim Xanderjem Schauffelejem.

Članki iz rubrike