sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

(dp)
(dp)
0 11.07.2023 10:09:01

Iz Češke se vidi do Pariza 2024

Dejan Fabčič (s trenerko) gre v dobri formi na svetovno prvenstvo.
psno
Pred lokostrelskim dvojcem Dejan Fabčič-Živa Lavrinc je svetovno prvenstvo, kjer bodo delili vozovnice za paralimpijske igre v Parizu.

V prihodnjih dneh na svetovno prvenstvo v paralokostrelstvu odhaja naša reprezentanca. Na Češkem v Pilsnu bosta tekmovala Dejan Fabčič in Živa Lavrinc, preizkusila pa se bosta v posamični tekmi (individualno v kategoriji recurve open) in tekmovanju mešanih ekip. Spremljala ju bosta Brina Božič in Manfred Risse. Naša ekipa bo na svetovno prvenstvo odpotovala 15. julija, tekmovanje pa bo trajalo do 23. julija.



"Pred svetovnim prvenstvom bomo skupaj opravili še kar nekaj pripravljalnih treningov, da uglasimo še finese, kar zadeva opremo, in dvignemo formo. To je ena od najpomembnejših in najzahtevnejših tekem v štiriletnem obdobju, saj si je na njej mogoče pristreljati kvote za paralimpijske igre. To pomeni, da bo konkurenca izjemna in težka. Dejan in Živa sta dobro pripravljena. V zadnjem letu sta finalno prizorišče dvakrat preizkusila kot mešana ekipa, na evropskem prvenstvu 2022 in na letošnjem evropskem pokalu. To je dobra popotnica za svetovno prvenstvo," je pred začetkom tekmovanja selektorica Brina Božič optimistično razpoložena. 

Članki iz rubrike