IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 24.08.2022 08:00:00

Nagrajeni izdelki AVE

ave
Ave
Izdelki AVE skupine Panvita so plod lastne vertikalne verige, katere namen je zagotavljati varne in kakovostne izdelke. Na že 60. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA so prejeli naziv šampion kar trikrat in več zlatih medalj.

V skupini Panvita, ki v letošnjem letu praznuje 100. obletnico delovanja, se zavzemajo, da je pot, ki jo opravi izdelek, do naših miz kratka. S tem izpolnjujejo svojo zavezo, da ponujajo samo sveže izdelke, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja. V Panviti tudi sicer nenehno vlagajo v razvoj novih izdelkov in izboljšujejo obstoječe, kar jih uvršča na prvo mesto med slovenskimi ponudniki. Pri njihovem delovanju jih vodi zadovoljstvo potrošnikov, zato iščejo inovativne pristope. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, največjim in najboljšim programom za žar v Sloveniji.

Na ocenjevanju prejeli kar 28 nagrad

Žirija je v sklopu sejma ocenjevala mesne izdelke. Pri tem so bili pozorni na videz izdelka z embalažo, zaščito izdelka in funkcionalnost embalaže, kakovost presnega izdelka brez embalaže, vonj, teksturo in aromo. Najvišje so uvrstili Domače suhe ocvirke AVE, Balkanske čevapčiče 480 g in Hrenovke AVE. Gre za izdelke, ki so bili nagrajeni z nazivom šampion. Laskavi naziv šampion lahko dosežejo samo izdelki, ki so bili trikrat zaporedoma nagrajeni z zlato medaljo. Z zlatom so nagradili 4 izdelke, ob tem pa so prejeli tudi 7 zlatih medalj za tržno ponudbo. Poleg najvišjih nagrad, pa so prejeli še 8 srebrnih medalj, 5 srebrnih medalj za tržno ponudbo in 1 bronasto medaljo.

Članki iz rubrike