900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 20.06.2022 13:30:12

Otvoritev poletne sezone na kopališču Kodeljevo

Kopališče Kodeljevo
Šport Ljubljana
Poletna sezona se bo na Kopališču Kodeljevo začela v petek, 24. junija. Ob otvoritvi Šport Ljubljana na priljubljenem ljubljanskem kopališču pripravlja različne aktivnosti – brezplačna joga, promocija sladoledov, pijač in salsa večer.

Na Kopališču Kodeljevo se bo poletna plavalna sezona začela na zadnji šolski dan, v petek, 24. junija 2022. Ob otvoritvi sezone Šport Ljubljana pripravlja pester program.

Kopališče se bo za prve plavalce sezone odprlo ob 9. uri. Med 17. in 18. uro se bodo obiskovalci lahko sprostili ob vadbi joge. Za sladko osvežitev bodo poskrbeli promotorji s sladoledi in osvežilnimi pijačami. Zvečer pa se obeta prava latino zabava. Od 18. do 22. ure boste lahko na terasi Bara Kodeljevo zaplesali v poletje z Alma Eslovena. Plesalci in plesalke Alma Eslovena bodo poskrbeli za učenje plesnih korakov salse in bachate, ob zvokih vroče latino glasbe.



Vse poletje bodo obiskovalci Kopališča Kodeljevo lahko uživali v plavanju od ponedeljka do petka, med 9. in 19. uro, ob vikendih in praznikih pa od 9. do 20. ure, razen v primeru slabega vremena. Za plavanje sta namenjena veliki olimpijski bazen in rekreativni bazen, otroci in mladostniki pa so zagotovo najbolj veseli vodnih toboganov, otroškega bazena, otroškega igrišča in veliko travnatih površin za igre z žogo.

Več informacij na www.sport-ljubljana.si.

Galerija

Članki iz rubrike