stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 25.05.2022 14:30:26

Žogarija na Jesenicah

Žogarija je že v polnem teku! V četrtek, 12. maja, se je naša ekipa po nekaj letih premora odpravila proti Gorenjski, bolj natančno proti Jesenicam. Vse, kar lahko rečemo, da se bomo prihodnje leto z veseljem spet vrnili, vzdušje je bilo naravnost prečudovito.

Dogodek je potekal v Športnem parku Podmežakla, vreme pa nam je bilo naravnost usojeno. Lahko bi rekli, da je bilo skoraj poletno.

Tokrat so bile z nami Osnovna šola Toneta Čufarja, Osnovna šola Koroška Bela in Osnovna šola Žirovnica. Obiskal nas je tudi župan Blaž Račič, ki je nagovoril vse udeležence ter jim prav tako zaželel čim višjo uvrstitev.


Po nagovoru župana so se na vseh koncih razvneli tesni boji prav v vseh disciplinah, tudi profesorji so tekmovali prav zares. Ozračje je bilo že tako vroče, a se je zdelo, da so ga navijači z glasnim navijanjem samo še bolj segreli. Še sreča, da smo se lahko ohladili s sokovi Sola, ter nabrali nove moči za navijanje in tekmovanje s kruhki DON DON, namazani s pašteto Kekec in slastnimi rdečimi jabolki, ki jih je prinesel Ferdo iz Hoferja.

Udeleženci so se lahko preizkusili tudi na poligonu varne vožnje s kolesom, kot tudi v nagradni igri Gradimo most prijateljstva – Bauhaus, kjer so nastale prav čudovite risbice.

Vstopnico za finale na Vrhniki si je priborila Osnovna šola Toneta Čufarja, največji pokal za naj fair play šolo pa so dobili učenci Osnovne šole Koroška Bela.

Galerija
Značke: žogarija, otroci

Članki iz rubrike