pozeg boris Svet24.si

Partner mame Luke Dončiča v preiskavi zaradi ...

kos Svet24.si

Najprej so bili športni novinarji, potem pa...

Screenshot 2021-11-14 at 18.32.43 Necenzurirano

Zadnji dnevi Tomaža Kokota na vrhu Pošte ...

jansa golob Reporter.si

Mokre sanje Janeza Janše: to je scenarij, po ...

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Tanja Postružnik Koren Njena.si

Tanja Postružnik Koren na POP TV z novo oddajo

slovenija srbija 14 Ekipa24.si

'Norišnica' v Stožicah! Slovenci sporočili ...

ou
ou
0 25.05.2022 14:30:26

Žogarija na Jesenicah

Žogarija je že v polnem teku! V četrtek, 12. maja, se je naša ekipa po nekaj letih premora odpravila proti Gorenjski, bolj natančno proti Jesenicam. Vse, kar lahko rečemo, da se bomo prihodnje leto z veseljem spet vrnili, vzdušje je bilo naravnost prečudovito.

Dogodek je potekal v Športnem parku Podmežakla, vreme pa nam je bilo naravnost usojeno. Lahko bi rekli, da je bilo skoraj poletno.

Tokrat so bile z nami Osnovna šola Toneta Čufarja, Osnovna šola Koroška Bela in Osnovna šola Žirovnica. Obiskal nas je tudi župan Blaž Račič, ki je nagovoril vse udeležence ter jim prav tako zaželel čim višjo uvrstitev.


Po nagovoru župana so se na vseh koncih razvneli tesni boji prav v vseh disciplinah, tudi profesorji so tekmovali prav zares. Ozračje je bilo že tako vroče, a se je zdelo, da so ga navijači z glasnim navijanjem samo še bolj segreli. Še sreča, da smo se lahko ohladili s sokovi Sola, ter nabrali nove moči za navijanje in tekmovanje s kruhki DON DON, namazani s pašteto Kekec in slastnimi rdečimi jabolki, ki jih je prinesel Ferdo iz Hoferja.

Udeleženci so se lahko preizkusili tudi na poligonu varne vožnje s kolesom, kot tudi v nagradni igri Gradimo most prijateljstva – Bauhaus, kjer so nastale prav čudovite risbice.

Vstopnico za finale na Vrhniki si je priborila Osnovna šola Toneta Čufarja, največji pokal za naj fair play šolo pa so dobili učenci Osnovne šole Koroška Bela.

Galerija
Značke: žogarija, otroci

Članki iz rubrike