Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 26.10.2021 11:00:16

Marko Grilc: "Moje celo življenje smatram za prosti čas"

Osebni arhiv
Marko Grilc je 37-letni Ljubljančan, ki velja za našega najuspešnejšega deskarja prostega sloga. Je pa poleg tega, da je vrhunski športnik, ki se lahko pohvali s številnimi kolajnami, tudi predan mož in oče, predvsem pa velik ljubitelj življenja.

Kdo je Marko Grilc?

Na papirju: vrhunski športnik, večkratni zmagovalec, mož in oče.

Kaj pa je v prvi vrsti?

V resnici sem zelo podobno kot na papirju samo malo obrnjen vrstni red. V prvi vrsti sem oče in mož. Zelo rad sem s svojo družino in to je tudi moja prioriteta pred vsemi. Nato sem zelo športno aktiven človek saj se večina mojih dni vrti okoli tega kateri šport bom počel na ta dan in kdaj. Pozimi je to seveda boardanje. Sem pa tudi zelo deloven saj poleg vseh opravil povezanih z boardanjem organiziram tudi backcountry campe ter imam svojo produkcijo ki snema vse od TV reklam do internet clipov in še in še. Kot je rekla učiteljica Maxxu v šoli in to je sigurno podedoval imamo fedre v riti vsi v družini.

marko1
Osebni arhiv

Kako najraje preživljaš prosti čas – in ali ti je pomembno, da vse posebne trenutke ujameš v objektiv?

V resnici smatram moje celo življenje za prosti čas. Saj res tako v uživam v tem kar počnem, da to zelo malokrat gledam kot delo. Res pa je, da sem vedno v gibanju in akciji tako, da moram imeti pri sebi vse - od fotoaparata do kamere, koledarja z opomniki do mailov ter editing studia. Zato je Samsung Galaxy Z Fold3 5G perfect. Ker res nikoli ne zamudim posneti trenutka z otroci, ali pa pozabim na zoom call, ki ga imam.

marko4
Osebni arhiv

Ob tem vas vabimo, da si v aplikaciji Samsung MembersogledateSamsungprogram lojalnosti, ki prinaša posebne ugodnosti. Popusti, prednosti in številna presenečenja so le del posebnega programa, ki je zasnovan na način, da Samsung svojim zvestim uporabnikom reče: Hvala za vaše zaupanje! Samsung Lounge program lojalnosti vam bo odprl vrata v svet fenomenalnih popustov, ponudb in presenečenj, ki smo jih zasnovalisamo za zveste Samsung uporabnike. Več informacij o tej fenomenalni ponudbi preverite na na tej povezavi.

Marko, si tudi Samsungov ambasador. Kako bi komentiral nov, futuristični telefon Samsung Galaxy Z Fold3 5G?

Ja, res je za nekoga, kot sem jaz, kar velik preskok iz navadnega smartphona. Imeti v žepu zelo zmogljivi smartphone, ki se odpre v tablico, je res neverjetno. Iz vidika ustvarjanja vsebin, do poslovnih obveznosti, do gledanja risank z otroci - vse imam vedno pri sebi.

Ja, prihodnost je tukaj in zdaj! Verjetno so tudi tvoji otroci navdušeni, ko lahko igrajo igrice na tako velikem zaslonu, ki ga vedno nosiš s sabo!

Ja še preveč! (smeh) Sigurno imata čisto drugo izkušnjo na velikem zaslonu pri gledanju risank med vožnjo ali pa igranju igric.

Z Nino ogromno potujeta, kateri kraj se ti je najbolj vtisnil v srce?

Zimski nam je trenutno najbolj všeč Jackson Hole v Ameriki, poletni pa Maldivi. Samo vsaka lokacija, kamor se odpravimo, ima nekaj posebnega in zanimivega za videti, tako da nam je vse top.

marko3
Osebni arhiv

Kakšno popotnico daješ svojim otrokom? Tisti en zlati nauk, ki želiš, da jim za vse življenje odmeva v ušesih?

Naj vlivajo v tem kar počnejo ter da so skozi vso življenje športi aktivni, če je možno v naravi, še toliko bolje. Potem pa naj so pridni in delovni pri uresničevanju svojih sanj.

Članki iz rubrike