Žiga Gabrovec Dobra karma

Tragično: za smrt očeta je Žiga izvedel med ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

miš Svet24.si

Porast okužb s še eno virusno boleznijo, večina...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Princ Harry in vojvodinja Meghan Odkrito.si

Je Meghan Harryja poslala po kostanj v žerjavico?

hana rodić3 Njena.si

Takole je Hana Rodić shujšala 12 kilogramov

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 10.03.2021 13:00:00

Junaki nordijskega svetovnega prvenstva rišejo nasmehe na obraz

Tako kot nas jutranja kava poživi, nam da energijo in nas razveseli, tudi vrhunski rezultati naših športnikov v nas vzbujajo pozitivna čustva in optimizem.

Nordijsko svetovno prvenstvo je Slovenija zapustila s kar štirimi skakalnimi medaljami, kar je največ v vsej zgodovini. Ema Klinec je skočila do zlate medalje, ekipa (Nika Križnar, Špela Rogelj, Urša Bogataj in Ema Klinec) je nato skočila do srebra, Nika Križnar in Anže Lanišek pa do brona.

»Prizadevamo si, da tudi v časih, polnih izzivov, podpiramo mlade uspešne športnike, ki nas s svojimi uspehi združujejo, navdajajo s ponosom in Slovenijo postavljajo na svetovni zemljevid. Izjemno nas veseli, da smo lahko del te zgodbe,« dodajajo pri Barcaffèju, ki je Zlati sponzor slovenske skakalne reprezentance.

Barcaffè je konec preteklega leta skupaj s slovensko skakalno reprezentanco s kavo tudi obdaril številne organizacije in društva, ki so največ svojega časa in energije vložili v to, da pomagajo drugim. »Pri blagovni znamki Barcaffé skrbimo, da skodelica odlične kave riše nasmehe na obraz in pričara lepši dan, tako kot so nam ga naši skakalni junaki«, še zaključijo.

Članki iz rubrike