horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 29. januarja

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

pes, zloraba živali Svet24.si

FOTO: Izselili so se, psa pa pustili: "Živel na ...

marihuana marš, konoplja Svet24.si

Sodišče prepričal, da je imel pol kile trave za...

ženska Dobra karma

Ste osamljeni ali ste nekdo, ki je samo rad sam?

senidah rtl Njena.si

Več kot 600 glasbenih nominacij, zmago slavila ...

mihaela-muhvić Njena.si

Zaradi kompleksov na lepotni poseg - takšna je ...

STA
STA
3 13.10.2019 19:55:41

ŽALOSTNA NOVICA: Na tekmi umrl SLOVENSKI ŠPORTNIK, Hrvati naročili obdukcijo

vszi
Med današnjim tekmovanjem v triatlonu v Poreču v hrvaški Istri je umrl 67-letni slovenski tekmovalec. Kot je še sporočila policijska uprava s sedežem v Pulju, je slovenski triatlonec umrl med plavanjem v morju v Zeleni laguni nekaj po 9. uri zjutraj. Kljub nujnem medicinskem posredovanju nesrečnega športnika niso uspeli rešiti.

Slovenski tekmovalec se je ponesrečil med plavanjem v prvem izmed treh delov triatlonskega tekmovanja na plavalni stezi, ki je dolga 1,9 kilometra. Mrliška oglednica je ugotovila, da ni bilo sledi nasilja, pristojni tožilec pa je naložil, da telo umrlega prepeljejo v bolnišnico v Pulj zaradi obdukcije, je še objavila policija.

Kljub smrti enega tekmovalcev so 7. poreški triatlon nadaljevali. Po plavanju je za tekmovalce sledilo 87 kilometrov kolesarjenja in 21 kilometrov teka.

Med 295 tekmovalci iz šestih držav je bil najhitrejši Slovenec Matija Meden iz kluba 3KM Maribor, med tekmovalkami pa je zmagala prav tako Slovenka Simona Dolinar Majdič iz kluba TK Inles Roko Ribnica, je poročal Glas Istre na svoji spletni strani.

Članki iz rubrike