Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 05.10.2019 16:38:48

SAJ NI RES, PA JE: Nekdanji svetovni prvak zaradi navigacije ob nastop

Nekdanji svetovni prvak v snookerju, Avstralec Neil Robertson, je moral odpovedati nastop v kvalifikacijah za turnir World Open. Vzrok pa je logistične narave. Robertson si je namreč v avtomobilu nastavil satelitsko navigacijo na Barnsley v Gloucestershiru, pravo prizorišče, Barnsley Matrodome v Yorkshiru, pa je bilo približno 275 km stran.

Avstralec je tako ostal brez nastopa v kvalifikacijah in posledično na turnirju v kitajskem Yushanu, tako kot je ostal brez nastopa že na julijskem mastersu v Rigi, takrat je bil tako kot še nekaj igralcev žrtev odpovedanega leta v Lutonu.


Kljub vsemu pa Robertsona pri vsem tem ni zapustil humor. "Ko sem ugotovil, da obstaja drugi Barnsley, sem bil že prepozen za odhod v pravega," je na Twitterju zapisal Robertson in dodal: "Upam, da mi bo uspelo odigrati ali dokončati kakšen dvoboj v tej sezoni."

Sedemintridesetletni Avstralec je bil svetovni prvak leta 2010, takrat je bil tudi prvi igralec sveta, tako kot tudi v letih 2013 in 2014. V karieri je z nagradami zaslužil že več kot štiri milijone funtov.

Značke: snooker, zanimivosti

Članki iz rubrike