Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Stane Kadunc
Stane Kadunc
0 20.05.2019 13:13:43

Francozinje kot ogrevanje za Madžarke

Mlada Anja Forštnarič se je izkazala v soboto. Lahko ponovi podoben nastop tudi danes?
psno
Drugi tekmovalni dan za ženske našim dekletom prinaša prvo resnejšo preizkušnjo. Na sporedu imajo tekmo s Francozinjami.

V nedeljo so se z galskimi petelini pomerili moški in jih zanesljivo odpravili. Nekaj podobnega pričakujemo tudi danes, ko se tekma začne ob treh popoldne. Trener Albin Juvančič bo prav gotovo lahko imel priložnost, da ponovno preizkusi neizkušeni del ekipe. Tako bo imel malce boljši vpogled nad njihovimi sposobnostmi. Sreda se seveda približuje in s tem tekma z Madžarkami, s katerimi se bodo udarile za prvo mesto v skupini. To pa je pomembno, saj si bodo tako lahko izbrale nasprotnika v četrtfinalu. Mimogrede, drugo mesto prinaša Nemke, prvo pa severne sosede, Avstrijke.



S Francozinjami bosta na klopi ostali Noemi Živkovič in Tadeja Kokalj. Trener Albin Juvančič je pred tekmo dejal: "Nasprotnic niti ne poznam, toda to ni pomembno. Dekleta morajo v tekmo vstopiti maksimalno angažirano, saj bodo le tako prišla do rezultata, kakršnega pričakujemo. Novinke bodo seveda potrebovale določeno pomoč, da se čim prej znebijo treme in začetne nervoze. Cilj je seveda zanesljiva zmaga, ki bi mi lahko odprla tudi pot za lažje razmišljanje za sredo."



Kmalu bo tako na sporedu drugi del dvoboja s Francozi. Prvi del je pripadel zelo zanesljivo v našo korist. Želimo si seveda, da se bo tudi drugi del iztekel podobno. Glede na kakovost so Slovenke absolutne favoritinje. To pa morajo pokazati tudi na stezah.

Galerija

Članki iz rubrike