ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

feng šuj dreamstime_xxl_2385781 Petisvet.si

Feng šuj recept, da naš dom postane tempelj sreče

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

taksi, pretep, beograd Svet24.si

VIDEO: Srdit »babji ravs« v beograjskem taksiju

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

Andrej Škufca, Melinda Škufca Njena.si

Andrej Škufca postal očka!

STA
STA
0 09.02.2019 20:08:57

Slovenija na svetovnem pokalu brez kolajne

Na balinarskem svetovnem pokalu v francoskem Saint Vulbasu je deset najboljših držav na svetu v tehničnih disciplinah tekmovalo v štafeti, natančnem in hitrostnem zbijanju. Slovenska reprezentanca je tokrat ostala brez odličja, še najbližje ji je bila mešana štafeta.

Nina Volčina in Anže Petrič sta v kvalifikacijah osvojila tretje mesto s po 48 točkami. V polfinalu sta izgubila z Italijanoma Simonom Mano in Sereno Traversa s 44:51, spodrsnilo pa jima je tudi v boju za tretje mesto. Hrvata Carrolina Bajrić in Darijan Živolić sta bila boljša z 51:45.

V hitrostnem zbijanju je bila naša dvojica Volčina - Petrič šesta, zmagala sta Francoza Barbara Barthet in Alexandre Chirat. V natančnem zbijanju sta bila zmagovalca Hrvata Rita Vojković in Pero Ćubela, Slovenca Laura Škoberne in Žan Sodec sta osvojila deseto mesto.

Najuspešnejša udeleženka svetovnega pokala - na njem so nastopile mešane dvojice iz Italije, Švice, Francije, Slovenije, Hrvaške, Tunizije, Čila, Švice, Japonske in Monaka - je bila Francija, Slovenija je bila na šestem mestu.

Članki iz rubrike