Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 09.02.2019 20:08:57

Slovenija na svetovnem pokalu brez kolajne

Na balinarskem svetovnem pokalu v francoskem Saint Vulbasu je deset najboljših držav na svetu v tehničnih disciplinah tekmovalo v štafeti, natančnem in hitrostnem zbijanju. Slovenska reprezentanca je tokrat ostala brez odličja, še najbližje ji je bila mešana štafeta.

Nina Volčina in Anže Petrič sta v kvalifikacijah osvojila tretje mesto s po 48 točkami. V polfinalu sta izgubila z Italijanoma Simonom Mano in Sereno Traversa s 44:51, spodrsnilo pa jima je tudi v boju za tretje mesto. Hrvata Carrolina Bajrić in Darijan Živolić sta bila boljša z 51:45.


V hitrostnem zbijanju je bila naša dvojica Volčina - Petrič šesta, zmagala sta Francoza Barbara Barthet in Alexandre Chirat. V natančnem zbijanju sta bila zmagovalca Hrvata Rita Vojković in Pero Ćubela, Slovenca Laura Škoberne in Žan Sodec sta osvojila deseto mesto.

Najuspešnejša udeleženka svetovnega pokala - na njem so nastopile mešane dvojice iz Italije, Švice, Francije, Slovenije, Hrvaške, Tunizije, Čila, Švice, Japonske in Monaka - je bila Francija, Slovenija je bila na šestem mestu.

Članki iz rubrike