renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

nu
nu
0 02.01.2019 17:16:02

SAJ NI RES, PA JE! Daljnogled je namesto h očem prislonila h ustom, kar je sledilo pa... (video)

twitter
Človeška domišljija res ne pozna meja.

V britanskem Cheltenhamu so na novega leta dan tradicionalno odvijajo konjske dirke. Na dirkališču veliko dajo na tradicijo, med drugim je prepovedan vnos alkoholnih pijač. A človeška domišljija ne pozna meja, pa so tako kamere včeraj ujele mlado žensko, kako je nagnila iz prirejenega – daljnogleda.

Namesto h očem je daljnogled prislonila h ustnicam in naredila požirek ali dva. Raje slabše vidi, kot pa da bi bila žejna. Navsezadnje smo sredi praznikov.

Seveda je posnetek nemudoma postal spletna uspešnica, manj navdušeni pa so bili organizatorji, ki v navezi s policijo iščejo junakinjo omenjenega videa. Glede na to, da se je posnetek kot požar razširil po svetovnem spletu, njena identiteta bržkone ne bo ostala dolgo skrita.

Ni sicer prvič, da so se gledalci na športnih prireditvah zatekli h tovrstnemu tihotapljenju, podobnega trika se je na nogometnem SP v Rusiji posluževala tudi skupinica kolumbijskih navijačev.

Zanimivi so bili tudi komentarji pod včeraj nastali posnetek. Marsikdo si je tovrsten daljnogled namreč zaželel za božično ali novoletno darilo.

Članki iz rubrike