jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
0 02.01.2019 17:16:02

SAJ NI RES, PA JE! Daljnogled je namesto h očem prislonila h ustom, kar je sledilo pa... (video)

twitter
Človeška domišljija res ne pozna meja.

V britanskem Cheltenhamu so na novega leta dan tradicionalno odvijajo konjske dirke. Na dirkališču veliko dajo na tradicijo, med drugim je prepovedan vnos alkoholnih pijač. A človeška domišljija ne pozna meja, pa so tako kamere včeraj ujele mlado žensko, kako je nagnila iz prirejenega – daljnogleda.

Namesto h očem je daljnogled prislonila h ustnicam in naredila požirek ali dva. Raje slabše vidi, kot pa da bi bila žejna. Navsezadnje smo sredi praznikov.

Seveda je posnetek nemudoma postal spletna uspešnica, manj navdušeni pa so bili organizatorji, ki v navezi s policijo iščejo junakinjo omenjenega videa. Glede na to, da se je posnetek kot požar razširil po svetovnem spletu, njena identiteta bržkone ne bo ostala dolgo skrita.

Ni sicer prvič, da so se gledalci na športnih prireditvah zatekli h tovrstnemu tihotapljenju, podobnega trika se je na nogometnem SP v Rusiji posluževala tudi skupinica kolumbijskih navijačev.

Zanimivi so bili tudi komentarji pod včeraj nastali posnetek. Marsikdo si je tovrsten daljnogled namreč zaželel za božično ali novoletno darilo.

Članki iz rubrike