ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

Sapa, hlad, mraz, jutro Svet24.si

Po fantastičnem vremenu zdaj manj obetavne novice

meghan markle 2 Svet24.si

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

STA
STA
0 27.05.2018 12:20:33

Tudi Rok Klavora ne bo nastopil v Kopru

Nad slovensko reprezentanco v športni gimnastiki so se v zadnjih dneh zgrnili črni oblaki. Najprej se je poškodovala Teja Belak in odpovedala tekmi svetovnega pokala v Osijeku in Kopru, zdaj je moral enako odločitev sprejeti tudi Rok Klavora. Težave s hrbtom ima tudi Sašo Bertoncelj, zato še ne ve, ali bo na svetovnem pokalu nastopil ali ne.

"Koper odpade. S trenerjem Dejanom Jovanovičem sva se skupaj odločila, da Koper odpoveva. Moram se pozdraviti in se osredotočiti na sredozemske igre. Pa tudi te so za zdaj pod vprašajem. V ponedeljek in torek imam terapije, da vidim, kaj bo, kako hitro se bom lahko vrnil," je za STA potrdil Klavora, v zadnjih letih najboljši Slovenec na parterju.

Vzroka zdravstvenih težav še ne. "Imam bolečine v hrbtu. Naj bi bila mišica. Boli me, ko delam rotacije. Res ne vem," je dodal Klavora, ki bo v Kopru tako kot Teja Belak le med gledalci.Klavora je sicer v Osijeku nastopil, a je bil zaradi težav daleč od finalov. V zadnjih sezonah najboljša Slovenka Teja Belak se je poškodovala že pred odhodom v Osijek, zaradi težav z gležnjem se bo osredotočila na rehabilitacijo in upa, da bo nared do sredozemskih iger, ki bodo konec junija v Španiji.

Težave s hrbtom pa ima tudi najboljši slovenski telovadec zadnjih let Bertoncelj, ki je prav tako v Osijek odpotoval zdravstveno načet. Bolečine je imel pod nadzorom do sobote popoldan, ko ga je po popoldanskem treningu znova zabolelo. Bertoncelj verjame, da bo v Kopru lahko tekmoval, vprašanje pa je, ali bo lahko tekmoval po najboljših zmožnostih.

Članki iz rubrike