Tanja Žagar Odkrito.si

Ima Tanja Žagar najlepšega?

glasba 11 Svet24.si

Janov uspeh: dobil tožbo!

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. junija

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

alenka kozolc gregurič 1 Njena.si

Slovenska igralka v boju z rakom in hudimi ...

STA
STA
0 27.05.2018 12:20:33

Tudi Rok Klavora ne bo nastopil v Kopru

Nad slovensko reprezentanco v športni gimnastiki so se v zadnjih dneh zgrnili črni oblaki. Najprej se je poškodovala Teja Belak in odpovedala tekmi svetovnega pokala v Osijeku in Kopru, zdaj je moral enako odločitev sprejeti tudi Rok Klavora. Težave s hrbtom ima tudi Sašo Bertoncelj, zato še ne ve, ali bo na svetovnem pokalu nastopil ali ne.

"Koper odpade. S trenerjem Dejanom Jovanovičem sva se skupaj odločila, da Koper odpoveva. Moram se pozdraviti in se osredotočiti na sredozemske igre. Pa tudi te so za zdaj pod vprašajem. V ponedeljek in torek imam terapije, da vidim, kaj bo, kako hitro se bom lahko vrnil," je za STA potrdil Klavora, v zadnjih letih najboljši Slovenec na parterju.

Vzroka zdravstvenih težav še ne. "Imam bolečine v hrbtu. Naj bi bila mišica. Boli me, ko delam rotacije. Res ne vem," je dodal Klavora, ki bo v Kopru tako kot Teja Belak le med gledalci.

Klavora je sicer v Osijeku nastopil, a je bil zaradi težav daleč od finalov. V zadnjih sezonah najboljša Slovenka Teja Belak se je poškodovala že pred odhodom v Osijek, zaradi težav z gležnjem se bo osredotočila na rehabilitacijo in upa, da bo nared do sredozemskih iger, ki bodo konec junija v Španiji.

Težave s hrbtom pa ima tudi najboljši slovenski telovadec zadnjih let Bertoncelj, ki je prav tako v Osijek odpotoval zdravstveno načet. Bolečine je imel pod nadzorom do sobote popoldan, ko ga je po popoldanskem treningu znova zabolelo. Bertoncelj verjame, da bo v Kopru lahko tekmoval, vprašanje pa je, ali bo lahko tekmoval po najboljših zmožnostih.

Članki iz rubrike