Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 26.05.2018 22:25:54

Matic Slodej popeljal Mariborčane v finale 1. SNTL

V tretji polfinalni tekmi končnice lige Vzajemna 1. SNTL moški so namiznoteniški igralci Maribora na Ravnah s 5:4 premagali domači Inter Diskont in se uvrstili v finale, kjer se bodo pomerili z branilko naslova Krko. Junak tretje odločilne polfinalne tekme je bil Matic Slodej, ki je dobil vse tri svoje dvoboje.

Dvakrat je bil za Mariborčane uspešen še Gregor Komac.

Ravenčani, ki v letošnji sezoni v domači dvorani še niso premagali Mariborčanov, so v odločilni dvoboj za uvrstitev v finale krenili z zmago Darka Jamška proti Danilu Piljaku, še bližje uvrstitvi v finale pa so bili po zmagah Mitje Horvata in Janeza Petrovčiča za vodstvo s 3:1. Toda Gregor Komac z dvema zmagama in Matic Slodej sta goste vrnila v igro, upanje domači ekipi pa je vrnil Mitja Horvat, ki je premagal Matevža Črepnjaka. Vendar je za ravensko ekipo vse ostalo le pri upanju, kajti razpoloženi 26-letni Slodej je na kolena spravil tudi 23 let starejšega Jamška za finalni obračun svoje ekipe proti Krki.



Prva finalna tekma med Krko in Mariborom bo na sporedu 30. maja, prva tekma bo v Mariboru, druga in morebitna tretja pa v Novem mestu, in sicer 2. junija oziroma 6. junija.

V ligi Vzajemna 1. SNTL ženske se bosta za naslov državnih prvakinj pomerili ekipi Arrigoni in Vesna. Prva tekma bo prav tako v sredo, 30. maja, v Zalogu, druga, ki bo na sporedu 2. junija in morebitna tretja štiri dni pozneje v Izoli.

Značke: namizni tenis, dp

Članki iz rubrike