aleksander ceferin Odkrito.si

S kom dopustuje Aleksander Čeferin?

ŽENSKA Svet24.si

Z vsakdanjimi zelišči v boj s slabim zadahom

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

danijel subasić Svet24.si

Za slovo se je odločil še eden od ognjenih ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

ru
ru
0 14.05.2018 10:22:12

GROZLJIVA IZKUŠNJA ragbijistov Ljubljane! Strela je udarila na sredino igrišča, igralci so popadali po tleh

www.rugbyljubljana.si
Na igrišču v Sinju so Ljubljančani v sklopu regionalne lige gostovali pri združeni ekipi Dalmacije (igralci iz Sinja in Makarske). Izgubili so z 29:25, kar pa niti ni glavna novica iz te tekme.

Igralci obeh ekip so pravi šok doživeli že med ogrevanjem, ko je na center igrišča udarila strela, igralci obeh ekip pa so dobesedeno kot pokošeni popadali po tleh. Pretreseni igralci so potem, ko so prišli k sebi, hitro stekli v slačilnice in na varnem počakali, da se je nevihta umirila.

Čeprav so prav ragbijisti znani po tem, da jih nič ne ustavi, da jim še tako slabo vreme ne predstavlja težav, so se tokrat upravičeno ustrašili za svoja življenja. "Ravno ogrevali smo se, ko je med rahlim deževjem začelo grmeti. V enem trenutku je strela udarila v sredino igrišča, bilo je videti kot eksplozija. Bilo je neverjetno. Vsi smo padli po tleh. Najbližje streli je bil soigralec Ivica Jukić, ki je na kratko negibno obležal," je razlagal kapetan Dalmacije in hrvaške reprezentance Marko Grčić.

Ivica Jukić sprva ni vedel, kaj se je pravzaprav zgodilo: "Začutil sem velik pritisk v glavi, kar pa je dokaj hitro minilo. No, na koncu se je vse dobro končalo. Za tekmo z Ljubljano ne bi mogli biti bolje pripravljeni."

Značke: ragbi, strela, ljubljana

Članki iz rubrike