Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gu
gu
11.11.2016 18:02:17
Deli članek:

Šokantno: Trenerka se fizično izživlja nad dekletom (video)

facebook

V gimnastiki in njeni ritmični različici je potrebno ogromno odrekanja, da si utrete pot proti vrhu zelo izbrane druščine. A način, kako pri tem pomaga ta trenerka, je tako zelo daleč od pravilnega, čeprav ...

Prav neverjetno je, da v tem času to še sploh videvamo. Šokanten posnetek je prišel iz Bolgarije, kjer trenerka močno vleče ušesa svoji varovanki, svoja dejanja pa opravičuje takole: 

"Ko so dekleta preveč razburjena, jih tako umirimo. V tem ni nič slabega. Dekle je pač hiperaktivno, zato sem napravila, kar sem," še komentira bolgarska trenerka Elena Simonova, medtem ko so z njenimi metodami strinja tudi dekletov oče.

Simonova je hkrati predsednica kluba "Olympia" in članica bolgarske trenerske zveze. Posnetek se je razumljivo razširil po spletu, v domovini pa so enotnega in ostrega mnenja, da bi morala trenerka odstopiti s položaja zaradi sramotnih metod. 

Trenerka pravi, da to pogosto počne. Metoda "umirjanja" pa je pri starših naletela na nepričakovan odziv. "To ni nič. Moja hčerka ima rada trenerko, je kot del družine. Saj je ni pretepala, zato ne vidim problema. Bolj sem razočaran, ker je posnetek ugledal luč javnosti," je povedal oče še ne 10-letnega dekleta.

Javnost je prepričana, da to ni edini način, s katerim je doslej "umirjala" otroke. Simonova že ima izkušnje s škandali, saj je bila leta 2009 obtožena korupcije v klubu.