Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
16.08.2024 20:25:42
Deli članek:

Slovenski odbojkarski zvezdnik po prihodu iz Pariza v velikih bolečinah, pristal je bolnišnici in ... (foto)

Roku Možiču po vrnitvi z olimpijskih iger res ni bilo lahko.

Slovenski odbojkarji so se z olimpijskih iger vrnili s petim mestom. In čeprav so na turnirju osvojili tri zmage, med drugim so kot edini premagali olimpijske prvake Francoze, in le enkrat izgubili, so se morali posloviti v četrtfinalu. Tako so skrite sanje o olimpijski kolajni splavale po vodi, izbrani vrsti pa se vsekakor obetajo spremembe in najverjetneje kakšno dokončno slovo od reprezentančnega dresa.  

Eden od tistih, ki bi lahko bil nosilec na naslednjih olimpijskih igrah, je nedvomno Rok Možič, ki je v Parizu dobil nekaj priložnosti za igro. A zaradi vrnitve po poškodbi in posegu manj, kot bi si to verjetno želel. Ima pa Mariborčan, kot je razkril na družbenih omrežjih, za sabo vse prej kot prijetno izkušnjo po vrnitvi v domovino. 

"Po vrnitvi z olimpijskih iger sem moral oditi v bolnišnico zaradi neznosnih bolečin, zdaj pa sem že prestal operacijo slepiča. Iz dneva v dan se počuti bolje. Nekaj dni imam še prostih, nato pa se bom odpravil v Verono. Komaj čakam, da začnem spet trenirati in biti na parketu," je zapisal Možič.