stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
8 07.08.2022 16:34:41

Kakšni carji! Slovenci se na prvenstvo pripravljajo kar med poroko! Posnetek je 'zažgal' splet! (video)

Profimedia
Tudi na poroki so razmišljali o njihovi najljubši igri.

Priprave slovenske moške odbojkarske reprezentance so v polnem teku. Aktualni evropski podprvaki želijo pod taktirko avstralskega strokovnjaka Marka Lebedewa nadaljevati pravljico, ki so jo spisali na zadnjih velikih tekmovanjih stare celine, znova pa si želijo zbuditi tudi odbojkarsko evforijo, ki je Slovenijo zajela, ko so Stožice pred tremi leti gostile tekme EuroVolleyja.

Do začetka svetovnega prvenstva, ki ga bosta med 26. avgustom in 11. septembrom skupaj gostili Slovenija in Poljskam, je sicer še nekaj časa, slovenski odbojkarji pa so luknjo v natrpanem urniku izkoristili za praznovanje posebnega dogodka.


V soboto sta v zakonski stan stopila Jan Kozamernik in njegova izbrana Urška, nekaj utrinkov s poroke je na svojih družbenih omrežjih delil tudi Janov reprezentančni soigralec Rok Možič, ob tem pa je nastal posnetek, ki je hitro pritegnil pozornost odbojkarske javnosti. Po končanem obredu sta se mladoporočenca sprehodila skozi 'špalir' svatov, ta pa je bil pretežno sestavljen iz najboljših slovenskih odbojkarjev.

Nič čudnega ni, da so riž in cvetje zamenjale odbojkarske žoge, selektor Lebedew pa je najbrž zadovoljen, da so njegovi varovanci tudi na poroki povadili nekaj podaj.

Posnetek, ki ga je na svojih omrežjih objavil tudi uradni profil prihajajočega svetovnega prvenstva, je samo na Instagramu v 10 urah zbral skoraj 80 tisoč všečkov.

Članki iz rubrike