Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ba
ba
0 25.04.2020 17:43:24

ISKRENOST slovenskega prvaka! Ne, ne treniram, vsi ostali pa se le PRETVARJAJO zaradi INSTAGRAMA

Hrvaški reprezentant si je v času koronavirusa privoščil popoln počitek.

Odbojkarska zveza Slovenije je zaradi koronavirusa že pred časom prekinila vsa tekmovanja in predčasno končala sezono. Naslov prvaka je pripadel ACH Volleyju, že sedemnajstič, medtem so se igralci oranžne zasedbe kakopak razpršili vsak na svojo stran. Domov se je vrnil tudi Petar Đirlić, dneve v Trogirju pa preživlja tako, da v glavnem počiva.

"Ne treniram že skoraj mesec dni, vzel sem si zasluženi dopust. In če sem iskren, v treniranju ne vidim nikakršnega smisla, glede na to, da bom spet igral šele čez šest mesecev," je v pogovoru za 24 sata razkril hrvaški reprezentant.

A vrhunski športnik bi bržčas vendarle moral nenehno skrbeti za svojo kondicijo, mar ne? Pa četudi bi naredil zgolj 20 sklec in trebušnjakov … "Mislim, da se večina športnikov pretvarja in trenira le takrat, ko je treba kaj posneti za Instagram. Moj brat nenehno teče in me vabi, da bi se mu pridružil, ampak moja največja aktivnost je oditi v trgovino in nošenje vrečk. Tudi sicer nisem ravno ljubitelj fitnesa in podobnih zadev. Raje plavam ali igram tenis," je svoje razmišljanje pojasnil Janez, kot ga kličejo prijatelji. Prav gotovo si zasluži nagrado za iskrenost.

dirlic af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike