jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

ou
ou
0 18.03.2020 10:52:07

Kapetan SLOVENIJE je ujet v hotelski sobi v Italiji in čaka na odhod na KITAJSKO; njegova zgodba je res SRHLJIVA!

Jurij Kodrun
Kapetan slovenske odbojkarske reprezentance v tej sezoni še ni zaigral na nobeni uradni klubski tekmi, čeprav ima pogodbo tako s klubom iz Šanghaja kot z Monzo, kjer še vedno živi in trenira.

Čeprav je bil od začetka sezone na Kitajskem že dvakrat, se lahko zgodi, da se bo tja moral vrniti še tretjič, saj ob umirjanju razmer obstaja možnost, da se bo tamkajšnja sezona, ki bi se sicer morala končati že konec januarja, vendarle nadaljevala.

Tine Urnaut je prav gotovo eden od največjih 'osmoljencev' nastale situacije po svetu. V letošnji sezoni bi moral igrati na Kitajskem, potem pa se po koncu sezone vrniti v Italijo ter zaigrati za Monzo. Pandemija koronavirusa, ki je najbolj prizadela prav ti dve državi, pa je povzročila, da v letošnji sezoni sploh še ni odigral nobene tekme. Zdaj je popolnoma sam 'ujet' v hotelskem kompleksu in čaka na dobre novice. 

"Na Kitajskem so zelo hitro zelo resno vzeli situacijo in praktično zaprli Šanghaj, Kitajsko ... vse skupaj. V roku enega tedna od prvih primerov je bilo vse zaprto. Nikamor nisi več smel, vsi smo bili doma," je za STA razlagal 32-letni Korošec, ki se zdaj iz prve vrste spopada še s posledicami, ki jih je v veliki meri povzročila neodločnost italijanskih oblasti ob blažjih ukrepih.

"Mogoče so vse skupaj vzeli malce bolj ležerno. Niso sprejeli veliko ukrepov, v zadnjih tednih pa so omejili promet, omejili gibanje na prostem ter zaprli vse mogoče. Pred tem so se bolj zrelo odzvali Kitajci. V Italiji ljudje niti niso spoštovali priporočil in bili malce neodločni, zdaj pa je položaj skrajno resen," je dodal Urnaut, ki ni imun na dogajanje v Italiji, v kateri je preigral večino svoje kariere na tujem.

"Seveda je težko spremljati vse te posnetke iz bolnišnic, ki so prepolne. Vsa čast tistim, ki delajo v takšnih razmerah ves čas, da poskrbijo za bolnike. Po drugi strani je na nas, da se virus čim manj razširi. Moramo ostajati doma, na to sem že opozoril Slovence v želji, da se takoj resno vzame položaj, da ne bi prišlo tako daleč kot v Italiji." 

Članki iz rubrike