polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

ou
ou
0 18.03.2020 07:18:11

V MARIBORU so OGORČENI nad odločitvijo zveze: Brez boja vam ne damo naslova!

Grega Wernig
Pri Odbojkarski zvezi Slovenije so proglasili prvaka in prvakinje za sezono 2019/20.

Medtem ko v vseh drugih ekipnih športih še čakajo na morebitne spremembe in termine, da bi lahko prvenstvo izpeljali do konca, so se pri Odbojkarski zvezi Slovenije tik pred začetkom končnice odločili, da prvenstvo prekinejo in kar proglasijo prvake. Tiste, ki so v tem trenutku na vrhu lestvice. 

V moški konkurenci je to postal ACH Volley, pri dekletih pa odbojkarice Calcita Volleyja, ki so na zadnji odigrani tekmi premagale Novo KBM Branik ter s tem zasedle prvo mesto na lestvici. S končno odločitvijo zveze pa v Mariboru niso niti malo zadovoljni. Prepričani so namreč, da pri zvezi, če so že prekinili tekmovanje, ne bi smeli proglasiti končnih zmagovalcev, kot so to na primer storili v Nemčiji. 

"OZS se je odločila po 'vzoru' drugih odbojkarskih zvez podariti naslov prvouvrščenemu na lestvici. Po vzoru katerih drugih odbojkarskih zvez? Z veseljem bi čestitali svojim nasprotnikom za podeljen naslov. A žal zaradi spoštovanja naših deklet, naših odbojkaric, ki so se celotno sezono borile, tega ne moremo. Naslov si morate priigrati, ne morete ga podeliti. V našem klubu smo se vsa leta borili za sam vrh, tudi izgubili naslov, če je bil nekdo boljši. Ampak brez boja vam naslova ne damo!" so zapisali pri Novi KBM Branik.

Članki iz rubrike