jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

ou
ou
0 18.03.2020 07:18:11

V MARIBORU so OGORČENI nad odločitvijo zveze: Brez boja vam ne damo naslova!

Grega Wernig
Pri Odbojkarski zvezi Slovenije so proglasili prvaka in prvakinje za sezono 2019/20.

Medtem ko v vseh drugih ekipnih športih še čakajo na morebitne spremembe in termine, da bi lahko prvenstvo izpeljali do konca, so se pri Odbojkarski zvezi Slovenije tik pred začetkom končnice odločili, da prvenstvo prekinejo in kar proglasijo prvake. Tiste, ki so v tem trenutku na vrhu lestvice. 

V moški konkurenci je to postal ACH Volley, pri dekletih pa odbojkarice Calcita Volleyja, ki so na zadnji odigrani tekmi premagale Novo KBM Branik ter s tem zasedle prvo mesto na lestvici. S končno odločitvijo zveze pa v Mariboru niso niti malo zadovoljni. Prepričani so namreč, da pri zvezi, če so že prekinili tekmovanje, ne bi smeli proglasiti končnih zmagovalcev, kot so to na primer storili v Nemčiji. 

"OZS se je odločila po 'vzoru' drugih odbojkarskih zvez podariti naslov prvouvrščenemu na lestvici. Po vzoru katerih drugih odbojkarskih zvez? Z veseljem bi čestitali svojim nasprotnikom za podeljen naslov. A žal zaradi spoštovanja naših deklet, naših odbojkaric, ki so se celotno sezono borile, tega ne moremo. Naslov si morate priigrati, ne morete ga podeliti. V našem klubu smo se vsa leta borili za sam vrh, tudi izgubili naslov, če je bil nekdo boljši. Ampak brez boja vam naslova ne damo!" so zapisali pri Novi KBM Branik.

Članki iz rubrike