polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

STA
STA
0 17.03.2020 17:25:43

Peščeni grand slam Roland Garros prestavljen na jesen

Reuters
Organizatorji teniškega turnirja na igriščih Rolanda Garrosa v Parizu in Francoska teniška zveza so se odločili, da bodo zaradi pandemije novega koronavirusa drugi grand slam sezone izpeljali v septembru in oktobru, če bo takratni položaj to dopuščal, so sporočili organizatorji tekmovanja na družbenih omrežjih.

Po novih informacijah naj bi peščeni grand slam, ki je bil načrtovan med 24. majem in 7. junijem, prestavili na termin med 20. septembrom in 4. oktobrom. Obenem pa ni jasno, kaj se bo zgodilo s preostalimi turnirji, ki so bili načrtovani v omenjenih dveh tednih sezone.

Med 20. septembrom in 4. oktobrom sicer potekajo turnirji serije ATP v Metzu, St. Peterburgu, Chengduju, Sofiji, Zhuhaiju, obenem pa je takrat na sporedu še Laverjev pokal v Bostonu. V tem času so na sporedu tudi turnirji serije WTA v Guangzhouju, Seulu, Tokiu, Wuhanu in Taškentu.

Krovni teniški zvezi ATP in ITF sta sicer pred časom sporočili, da se sezona ne bo nadaljevala pred 20. aprilom, ženska krovna zveza WTA pa se je odločila, da bodo naslednji turnirji, če bo to dopuščal položaj glede bolezni covid-19, od 2. maja naprej.

Značke: tenis, turnir, koronavirus

Članki iz rubrike