polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

ou
ou
0 17.03.2020 08:29:38

Srhljiva izpoved SLOVENSKEGA ZVEZDNIKA: Mislim, da želijo ZAKRITI realno stanje okuženih! Prijatelji so mi povedali, da ...

Martin Metelko
Odbojkarski reprezentant Klemen Čebulj si kruh služi v Italiji.

V Italiji bolj kot kjerkoli po Evropi vladajo izredne razmere in najstrožja karantena, v katero so 'ujeti' tudi številni slovenski športniki, ki si kruh služijo v naši zahodni sosedi. Eden od teh je tudi zvezdnik slovenske odbojkarske reprezentance Klemen Čebulj, ki letos igra za Trentino. Čebulj je že nekaj časa v karanteni skupaj z ženo Saro in sinom Louisom, za 24ur pa je spregovoril o trenutnih razmerah. 

"Sezona naj bi se sicer nadaljevala z aprilom, vendar nisem prepričan, kako bomo zamujene tekme nadomestili. Vse skupaj bi se tako lahko zavleklo kar za mesec in pol ali celo dva. Težko bo priti nazaj noter, če se stanje v tem hipu ne umiri. Ne verjamem, da bo tako. V Italiji je na tisoče novih primerov okužbe, bojim pa se predvsem za Slovenijo," je zaskrbljeno povedal Čebulj in dodal: "Na voljo ni zadostnega števila aparatur. Prijatelji so mi po telefonu zaupali, da so bili v stiku z okuženo osebo, vendar jih ne želijo testirati, češ da naj to obdržijo zase. Menim, da želijo zakriti realno stanje."

Članki iz rubrike