mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 17.03.2020 08:29:38

Srhljiva izpoved SLOVENSKEGA ZVEZDNIKA: Mislim, da želijo ZAKRITI realno stanje okuženih! Prijatelji so mi povedali, da ...

Martin Metelko
Odbojkarski reprezentant Klemen Čebulj si kruh služi v Italiji.

V Italiji bolj kot kjerkoli po Evropi vladajo izredne razmere in najstrožja karantena, v katero so 'ujeti' tudi številni slovenski športniki, ki si kruh služijo v naši zahodni sosedi. Eden od teh je tudi zvezdnik slovenske odbojkarske reprezentance Klemen Čebulj, ki letos igra za Trentino. Čebulj je že nekaj časa v karanteni skupaj z ženo Saro in sinom Louisom, za 24ur pa je spregovoril o trenutnih razmerah. 

"Sezona naj bi se sicer nadaljevala z aprilom, vendar nisem prepričan, kako bomo zamujene tekme nadomestili. Vse skupaj bi se tako lahko zavleklo kar za mesec in pol ali celo dva. Težko bo priti nazaj noter, če se stanje v tem hipu ne umiri. Ne verjamem, da bo tako. V Italiji je na tisoče novih primerov okužbe, bojim pa se predvsem za Slovenijo," je zaskrbljeno povedal Čebulj in dodal: "Na voljo ni zadostnega števila aparatur. Prijatelji so mi po telefonu zaupali, da so bili v stiku z okuženo osebo, vendar jih ne želijo testirati, češ da naj to obdržijo zase. Menim, da želijo zakriti realno stanje."

Članki iz rubrike