900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 15.02.2020 22:33:31

Calcit Volley se je od rednega dela poslovil s porazom

Calcit Volley
Odbojkarji Calcita Volleyja so v 17. krogu srednjeevropske lige v Kamniku izgubili proti zagrebški Mladosti z 0:3 (-18, -21, -21).

* Športna dvorana Kamnik, gledalcev 100, sodnika: Rapisarda, Lot (oba Italija).
* Calcit Volley: Pereira, Hribar, Bregar 8, Koncilja, Mihalj 5, Hebda 11, Jordanov 15, Planinc 6, Brulec, Kvas 1, Lakner, Kotnik, Štembergar Zupan.
* Mladost Zagreb: Višić, Nikačević 10, Mitrašinović 15, Bakonji 2, Kovačević 8, Šarčević, Oršolić 4, Đukić 15, Vranješ, Dukić 3.


Odbojkarji zagrebške Mladosti so si v zadnjih dveh krogih z uspehoma proti slovenskima ekipama zagotovili nastop na zaključnem turnirju v Zwettlu. Potek ko so v domači dvorani prejšnji teden odščipnili točko ACH Volleyju, so tokrat v Kamniku premagali Calcit Volley. To je bilo dovolj, da so redni del končali pred koroško ekipo Matjaža Hafnerja, Zadrugo Dob, a ne samo to, na lestvici so na drugem mestu prehiteli tudi slovenske podprvake, s katerimi se bodo merili tudi v polfinalu zaključnega turnirja.

Kamničani, ki so si zaključni turnir priigrali pred časom, so še v petek v Murski Soboti igrali prvenstveno tekmo proti Panviti Pomgradu, obračun z Zagrebčani je bil za njih bolj nujno zlo kot kaj drugega. Tako je trener Gašper Ribič v ogenj poslal kombinirano postavo, v kateri ni bilo prvega organizatorja igre Jana Brulca in še nekaterih drugih. Posledica je bila gladko izgubljen niz.

V drugem je Brulec prišel v igro, a za preobrat ni poskrbel. Domači so sicer vodili z 20:18, a zelo slabo odigrali končnico. Hrvatom se je tudi v izenačenem tretjem nizu enostavno videlo, da so bolj motivirani, tudi ta del igre so rešili v končnici. Domače, pri katerih je bil s 15 točkami najučinkovitejši Bolgar Bojan Jordanov, so nadigrali predvsem v bloku (11:2), kljub slabšemu sprejemu pa so imeli boljši napad.

Značke: odbojka, calcit

Članki iz rubrike