gobar01 Svet24.si

Zakaj strastni gobarji ne izdajo bogatega rajona

alma drešević Svet24.si

Otrok ni več kazal znakov življenja, prisebna ...

ženska ogledalo Dobra karma

Če želite biti srečni jutri, začnite delati na...

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

Nika Zorjan priznala, da je Rok Piletič ...

petra kercmar Njena.si

Ta krasna ženska je mati Petre Kerčmar

ou
ou
6 29.09.2019 21:27:54

Vinčić OSTRO OBRAČUNAL s srbskimi mediji, ki so ga PROVOCIRALI: Njegov odgovor ODMEVA PO BALKANU!

Martin Metelko
Sijajen odgovor Dejana Vinčića.

Srbski mediji so šli pred finalno tekmo evropskega prvenstva med Slovenijo in Srbijo precej predaleč. Provocirali so slovenskega odbojkarja, govorili o njegovem poreklu, vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da se je pred tekmo oglasil njegov brat Dražen. 

Po tekmi se je oglasil tudi Dejan Vinčić. In ostro obračunal s srbskimi mediji ter podal zares sijajen odgovor na celotno situacijo. "Nisem pretirano bral. Je prišlo do mene, ne morem zanikati, da ni prišlo. Jaz se na to nisem oziral. Vem, kdo sem. Sem pravoslavne vere, ampak igram za Slovenijo. Slovenija je moja država in je ne bi zamenjal za nobeno drugo državo na svetu. Ne vem, kaj je bil cilj srbskih medijev, da začnejo tako provocirati. Enako je bilo s košarkarji na evropskem prvenstvu. Je, kar je. S tem se ne obremenjujem. Meni je samo žal, da smo danes izgubili. To je tisto, kar najbolj boli," je dejal Dejan Vinčić. 

Izkušeni odbojkar je bil brutalno iskren po porazu v finalu. "Razočaranje je veliko. Vem, da je celotna Slovenija ponosna na to medaljo, toda mi smo v tem trenutku zares razočarani. Napadali smo sam vrh, napadali smo zlato, samo to je bilo v naših glavah. Takrat leta 2015, ko smo vzeli srebro, je res sijalo kot zlato. To danes sije na žalost kot srebro. Težko je po tistem prvem nizu, ko smo zares odigrali fantastično v vseh elementih odbojkarske igre, smo se potem v drugem nizu razpadli. Od samega začetka smo jim dovolili, da narekujejo tempo igre in nismo se znali vrniti nazaj," je še dejal Vinčić. 

Članki iz rubrike