ženska Dobra karma

To so značilnosti ljudi, ki so rojeni aprila

severina vrhnika (1) Svet24.si

Severina se je v karanteni zredila že za sedem ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

ou
ou
6 29.09.2019 21:27:54

Vinčić OSTRO OBRAČUNAL s srbskimi mediji, ki so ga PROVOCIRALI: Njegov odgovor ODMEVA PO BALKANU!

Martin Metelko
Sijajen odgovor Dejana Vinčića.

Srbski mediji so šli pred finalno tekmo evropskega prvenstva med Slovenijo in Srbijo precej predaleč. Provocirali so slovenskega odbojkarja, govorili o njegovem poreklu, vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da se je pred tekmo oglasil njegov brat Dražen. 

Po tekmi se je oglasil tudi Dejan Vinčić. In ostro obračunal s srbskimi mediji ter podal zares sijajen odgovor na celotno situacijo. "Nisem pretirano bral. Je prišlo do mene, ne morem zanikati, da ni prišlo. Jaz se na to nisem oziral. Vem, kdo sem. Sem pravoslavne vere, ampak igram za Slovenijo. Slovenija je moja država in je ne bi zamenjal za nobeno drugo državo na svetu. Ne vem, kaj je bil cilj srbskih medijev, da začnejo tako provocirati. Enako je bilo s košarkarji na evropskem prvenstvu. Je, kar je. S tem se ne obremenjujem. Meni je samo žal, da smo danes izgubili. To je tisto, kar najbolj boli," je dejal Dejan Vinčić. 

Izkušeni odbojkar je bil brutalno iskren po porazu v finalu. "Razočaranje je veliko. Vem, da je celotna Slovenija ponosna na to medaljo, toda mi smo v tem trenutku zares razočarani. Napadali smo sam vrh, napadali smo zlato, samo to je bilo v naših glavah. Takrat leta 2015, ko smo vzeli srebro, je res sijalo kot zlato. To danes sije na žalost kot srebro. Težko je po tistem prvem nizu, ko smo zares odigrali fantastično v vseh elementih odbojkarske igre, smo se potem v drugem nizu razpadli. Od samega začetka smo jim dovolili, da narekujejo tempo igre in nismo se znali vrniti nazaj," je še dejal Vinčić. 

Članki iz rubrike