gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ou
ou
9 27.09.2019 14:54:49

Matjaž KEK z obljubo, da lahko odbojkarjem plača LETALO, kapetan URNAUT pa s fantastičnim ODGOVOROM!

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je slovenskim odbojkarjem na tiskovni konferenci dal noro obljubo.

Matjaž Kek je na novinarski koferenci, na kateri je predstavil seznam nogometašev, na katere računa na kvalifikacijskih tekmah s Severno Makedonijo in Avstrijo, tudi on pa seveda ni mogel mimo izjemnega dosežka odbojkarjev. Pred tedni je celotna reprezentanca v Stožicah stiskala pesti za nogometaše in jih spodbujala do zmage z Izraelom. "Kar zadeva dejstvo, da so nas odbojkarji tik pred začetkom prvenstva gledali v Stožicah in so srečo prinesli oni nam, mi pa njim - celotni odbojkarski reprezentanci sem pripravljen iz lastnega žepa plačati letalsko vozovnico in namestitev v Severni Makedoniji, če bodo oni naš talisman. Za Avstrijo doma pa jim bom uredil tiste najboljše karte," je obljubil Kek. 

Seveda so njegove besede tudi s pomočjo novinarja Ekipe SN prišle do kapetana Tineta Urnauta: "Mislim da ... Tako mala, kot je Slovenija, je to en velik plus, da držimo vsi skupaj, da sledimo eden drugemu. To je res nekaj prelepega. Nogometni zvezi Slovenije sem se že zahvalil, ker so nas povabili na tekmo z Izraelom. Bilo je fenomenalno. Vesel sem, da so prišli na naše tekme. Z nekaterimi sem se slišal in so dejali, da pridejo v Pariz. Mi imamo sicer malce drugačne sezone kot nogometaši. Vsi smo razkropljeni po svetu. Kadarkoli je možnost, radi spremljamo slovenski šport. In še o Skopju ter selektorjevih besedah. Poglejte, hvala lepa, selektor. To neizmerno cenim. Da nekdo nekaj takega reče ... Res, hvala lepa in upam, da ga bomo lahko držali za besedo."  

Članki iz rubrike