favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 20.09.2019 10:43:40

SEKSI VODITELJICA proti seksi voditeljici! INTERNET GORI - glejte, kako sta se 'UDARILI'!

Mediaspeed
Prav neverjetno je, na kaj so se spravili slovenski športni navdušenci.

Nataša Gavranić in Sanja Modrić sta se na s spletu udarili z objavami številnih navijačev slovenske odbojkarske reprezentance. No, pravzaprav so se v njunem imenu udarile neverjetne številke, ki jih delijo slovenski športni navdušenci in ki se širijo kot požar. Obe prelestni novinarki POP TV-ja vodita studio v dvorani Stožice na evropskem prvenstvu v odbojki, sploh pa ne gre za to, da je Gavranićeva v zelo odmevnem zdrsu Luko Dončića označila za srebrnega podprvaka z evropskega prvenstva v košarki. 

In tudi ne gre za to, da je Modrićeva v svojem nastopu na tretji tekmi predtekmovanja precej ponižala strokovnega sovoditelja Jasmina Čuturića (nekateri so celo razmišljali, ali so jo zamenjali zato), ko mu je po njegovem prevodu vprašanj v italijanščino dejala, da je koristen vsaj za nekaj. Gre za to, da imata obe novinarki resnično neverjeten izkupiček, pri čemer se slovenski ljubitelj športa navezujejo tudi na evropsko prvenstvo v košarki in na - pozor - zlato kolajno slovenske reprezentance. 

Modrićeva je studio vodila na prvih treh tekmah odbojkarjev v Stožicah in na vseh treh so zmagali. To pa je dodala vodenju studia na devetih (pozor, 9!) tekmah Eurobasketa, ki jih je slovenska reprezentanca vse zmagala. VSE. Njen izkupiček je torej 12 vodenih tekem in 12 zmag, medtem ko je Gavranićeva studio Kanala A vodila na zadnjih dveh tekmah in Slovenija je obe izgubila. Njen izkupiček je torej 2 vodeni tekmi in 2 poraza ter 0 zmag. 

"Vrnite Sanjo," kroži pobuda po družabnih omrežjih in verjetno jo do neke mere lahko razumete. Nekateri so celo izdelali grafike s predstavljenimi številkami in treba je priznati, da so ti prizori resnično nori. Sami pa presodite, ali gre zgolj za neverjetno naključje ali verjamete v kaj več ... 

Članki iz rubrike