Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 19.09.2019 11:54:25

Kakšno sporočilo 'nekdanjega odbojkarja' LUKE DONČIĆA slovenski REPREZENTANCI: Prepričan sem, da ...

CEV
Slovenski košarkar Luka Dončić, ki je v minuli sezoni severnoameriške košarkarske lige NBA blestel v majici Dallas Mavericks, je trenutno na zasluženem oddihu v domovini. Čas, ki ga preživlja v Sloveniji, je izkoristil tudi za ogled tekem slovenske reprezentance v odbojki v dvorani Stožice.

Zvezdnik lige NBA si je vzel čas, da je prišel bodrit slovensko reprezentanco kot gost ene od televizijskih postaj.

Fante v dresu z državnim grbom na prsih je še dodatno motiviral, vsakemu je pred prihodom na parket v pozdrav namenil petko ter jim s tem še dvignil samozavest pred pomembnim obračunom.


"Sem prvič na reprezentančni tekmi odbojkarjev. Sem pa v preteklosti že bil na veliko odbojkarskih tekmah. Ko sem bil majhen, sem odbojko nekaj časa tudi treniral, tako da jo tudi spremljam," je medijski ekipi, ki spremlja dogajanje v Stožicah, povedal najboljši novinec leta v sezoni NBA 2018/19.

"Naše odbojkarje seveda spremljam, gledal sem tudi tekmo proti Severni Makedoniji. Žal mi je, da fantje niso zmagali, ampak sem prepričan, da se bodo borili naprej in da jim bo v nadaljevanju uspevalo," odbojkarje pred tekmo osmine finala z Bolgari spodbuja Ljubljančan.

"Zelo sem vesel, da se športniki med sabo podpiramo in tudi, da ljudje podpirajo športnike. Ne samo v košarki, odbojki, rokometu, tudi v nogometu in hokeju ter v individualnih športih. Vedno sem vesel, kadar vidim polne Stožice in vesel sem, da imamo tako podporo navijačev," je nad navijaškim vzdušjem v dvorani Stožice navdušen 20-letni slovenski košarkarski zvezdnik.

Članki iz rubrike