stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 27.06.2019 21:00:22

Slovenija za zaprtimi vrati boljša od Egipta

Martin Metelko
Slovenski odbojkarji so za zaprtimi vrati odigrali prvo pripravljalno tekmo. Njihovi tekmeci so bili Egipčani, ki bodo prihodnji teden, prav tako kot Slovenci, nastopili na pokalu FIVB Challenger v Ljubljani. Izbranci italijanskega strokovnjaka na slovenski klopi Alberta Giulianija so zanesljivo zmagali s 3:0 (17, 18, 15).

Reprezentanci sta po tekmi odigrali še dodaten niz, z 28:26 ga je dobila Slovenija. V tem nizu si je stopalo poškodoval Žiga Štern, ki z igro ni mogel nadaljevati.


"S prvo tekmo sem lahko zadovoljen, saj vidim, da imajo igralci dober odnos, da dobro igramo v igri za menjavo. Smo še daleč od želenega stanja, a za prvo tekmo je situacija dobra. Drugih ekip ne želim gledati, hočem le videti, kaj se dogaja v mojem delu igrišča. Danes sem videl precej dobrih stvari, a jutri lahko igramo še bolje. Nekaj stvari moramo popraviti, z nekaterimi stvari nismo zadovoljen, a bomo že jutri delali na tem," je po današnji tekmi v slovenski prestolnici dejal Giuliani.

Slovenski odbojkarji se bodo z Egipčani znova pomerili v petek, tokrat na uradni prijateljski tekmi na Ravnah na Koroškem, ki bo odprta tudi za občinstvo. Obračun se bo začel ob 18. uri.

Značke: odbojka, slovenija, egipt

Članki iz rubrike