Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

vulkanske kamnine, gmota Svet24.si

VIDEO in FOTO: Avstraliji se bliža ogromna ...

hrvoje2 Njena.si

Ljubezen na vasi: Na Hrvojeva vrata potrkal ...

rebeka dremelj Njena.si

Prvič videli in slišali Rebekino hčerko

STA
STA
0 27.06.2019 21:00:22

Slovenija za zaprtimi vrati boljša od Egipta

Martin Metelko
Slovenski odbojkarji so za zaprtimi vrati odigrali prvo pripravljalno tekmo. Njihovi tekmeci so bili Egipčani, ki bodo prihodnji teden, prav tako kot Slovenci, nastopili na pokalu FIVB Challenger v Ljubljani. Izbranci italijanskega strokovnjaka na slovenski klopi Alberta Giulianija so zanesljivo zmagali s 3:0 (17, 18, 15).

Reprezentanci sta po tekmi odigrali še dodaten niz, z 28:26 ga je dobila Slovenija. V tem nizu si je stopalo poškodoval Žiga Štern, ki z igro ni mogel nadaljevati.

"S prvo tekmo sem lahko zadovoljen, saj vidim, da imajo igralci dober odnos, da dobro igramo v igri za menjavo. Smo še daleč od želenega stanja, a za prvo tekmo je situacija dobra. Drugih ekip ne želim gledati, hočem le videti, kaj se dogaja v mojem delu igrišča. Danes sem videl precej dobrih stvari, a jutri lahko igramo še bolje. Nekaj stvari moramo popraviti, z nekaterimi stvari nismo zadovoljen, a bomo že jutri delali na tem," je po današnji tekmi v slovenski prestolnici dejal Giuliani.

Slovenski odbojkarji se bodo z Egipčani znova pomerili v petek, tokrat na uradni prijateljski tekmi na Ravnah na Koroškem, ki bo odprta tudi za občinstvo. Obračun se bo začel ob 18. uri.

Značke: odbojka, slovenija, egipt

Članki iz rubrike