Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

STA
STA
0 22.05.2019 17:05:29

Pavlović podaljšal z ACH Volleyjem

Nikola MIljković
Iz slovenskega odbojkarskega prvoligaša ACH Volleyja so sporočili, da so po dveh sezonah še za dve leti podaljšali sodelovanje s slovenskim reprezentantom Urošem Pavlovićem. Od blokerjev ima pri aktualnih državnih in pokalnih prvakih veljavno pogodbo še Diko Purić.

Prekmurec, ki se trenutno mudi na reprezentančnih pripravah v Kranjski Gori, je k oranžnim zmajem prišel iz avstrijske Posojilnice, po dveh uspešnih sezonah pa z veseljem ostaja zvest ACH Volleyju Ljubljana.

"Še preden sem prišel v Ljubljano, sem si želel enkrat zaigrati za ACH Volley in po dveh letih sem se odločil, da bi še naprej rad branil barve slovenskih prvakov. Cilji so ponovno visoko zastavljeni, super je, da ostaja trener Pleško, ker vidim to kot priložnost za lep ekipni napredek in da se v prihajajoči sezoni še bolj izkažemo in nadgradimo naše rezultate. Res je, da se bo ekipa nekoliko spremenila, toda prepričan sem, da bo ta znova dobro sestavljena in da bo poleg domačih tekmovanj konkurenčna tudi v Evropi, kar je eden izmed razlogov, zakaj ostajam," je svojo odločitev pojasnil 27-letni Pavlović.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike