ženska Dobra karma

Blagor njej! Zakaj že? Saj na svetu ne obstojamo ...

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

jansa tonin FB Reporter.si

Matej Tonin se bo uklonil Janezu Janši in ne bo ...

Sezona oddajanja napovedi za odmero davkov Svet24.si

Afera na občini Šmarješke Toplice, nekdanja ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka prvič postala mamica

klara-perko Njena.si

Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do ...

STA
STA
0 22.05.2019 17:05:29

Pavlović podaljšal z ACH Volleyjem

Nikola MIljković
Iz slovenskega odbojkarskega prvoligaša ACH Volleyja so sporočili, da so po dveh sezonah še za dve leti podaljšali sodelovanje s slovenskim reprezentantom Urošem Pavlovićem. Od blokerjev ima pri aktualnih državnih in pokalnih prvakih veljavno pogodbo še Diko Purić.

Prekmurec, ki se trenutno mudi na reprezentančnih pripravah v Kranjski Gori, je k oranžnim zmajem prišel iz avstrijske Posojilnice, po dveh uspešnih sezonah pa z veseljem ostaja zvest ACH Volleyju Ljubljana.

"Še preden sem prišel v Ljubljano, sem si želel enkrat zaigrati za ACH Volley in po dveh letih sem se odločil, da bi še naprej rad branil barve slovenskih prvakov. Cilji so ponovno visoko zastavljeni, super je, da ostaja trener Pleško, ker vidim to kot priložnost za lep ekipni napredek in da se v prihajajoči sezoni še bolj izkažemo in nadgradimo naše rezultate. Res je, da se bo ekipa nekoliko spremenila, toda prepričan sem, da bo ta znova dobro sestavljena in da bo poleg domačih tekmovanj konkurenčna tudi v Evropi, kar je eden izmed razlogov, zakaj ostajam," je svojo odločitev pojasnil 27-letni Pavlović.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike