Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

STA
STA
0 04.04.2019 16:41:42

Giuliani na seznam uvrstil 18 odbojkarjev

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Alberto Giuliani je objavil seznam igralcev, na katere bo računal v letošnji reprezentančni sezoni. Italijanski strokovnjak je na seznam uvrstil 18 odbojkarjev, ki jih bo prvič zbral v sredo, 15. maja, v Kranjski Gori, so sporočili iz odbojkarske zveze Slovenije.

Giuliani, ki je na slovenski klopi nasledil Srba Slobodana Kovača, je na priprave povabil vseh 14 odbojkarjev, ki so nastopili na lanskem svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji, podajalca Dejana Vinčića in Gregorja Ropreta, korektorja Mitjo Gasparinija in Tončka Šterna, srednje blokerje Alena Pajenka, Jana Kozamernika, Saša Štalekarja in Uroša Pavlovića, sprejemalce Tineta Urnauta, Klemna Čebulja, Alena Šketa in Jana Klobučarja ter prosta igralca Janija Kovačiča in Urbana Tomana.

Na seznamu pa so še sprejemalec Žiga Štern, srednji bloker Matic Videčnik in podajalec Uroš Planinšič, ki so v lanski sezoni, kot člani pomlajene reprezentance, nastopali v evropski ligi. Giuliani je v izbrano vrsto povabil tudi enega največjih slovenskih odbojkarskih talentov, 17-letnega Roka Možiča, ki je z reprezentanco prvič treniral že v lanski sezoni.

Prvi trening bodo slovenski odbojkarji v Kranjski Gori opravili v četrtek, 16. maja.

Značke: odbojka, slovenija

Članki iz rubrike