Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 27.11.2018 13:44:09

V ogenj tudi Nova KBM Branik in obe kamniški ekipi

V tem tednu bo možno v evropskih odbojkarskih pokalih lahko spremljati prve obračune v glavnem delu tekmovanja. Od slovenskih ekip se je skozi kvalifikacije uspelo prebiti novogoriškemu GEN-I Volleyju, ki se skupaj z Novo KBM Branik in obema ekipama Calcit Volleyja podaja v boj za evropski lovoriki.

Odbojkarice Nove KBM Branik so nastopale le v državnem prvenstvu in v srednjeevropski ligi Mevza, tokrat pa bodo slovenske prvakinje preizkusile še evropski parket. V drugem najmočnejšem tekmovanju pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije, pokalu CEV, se bodo v šestnajstini finala pomerile z ruskim Jenisejem iz Krasnojarska. Obračun bo na sporedu v sredo, ob 18. uri, v mariborski dvorani Lukna.


V pokalu odbojkarskega izziva CEV Challenge bodo nastopili trije slovenski klubi. Odbojkarice Calcit Volleyja odhajajo na Slovaško, kjer se bodo v sredo, ob 16.30, srečale z bratislavsko Slavio EU, odbojkarice GEN-I Volleyja pa bodo dan kasneje, ob 18. uri, v domači dvorani gostile finsko LP Kangasalo.

Prvi letošnji nastop v evropskem pokalu čaka tudi odbojkarje Calcit Volleyja, ki bodo uvodno tekmo igrali doma, proti švicarskemu Biogras Volleyju iz Näfelsa. Dvoboj bo v kamniški športni dvorani v sredo z začetkom ob 20. uri.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike